Skou Gruppen vinder byggesager for flere hundrede millioner

Hørsholm-virksomheden har vundet tre nye renoveringssager som hovedentrepriser i Storkøbenhavn

Skou Gruppen, der har domicil i Hørsholm, går et travlt efterår i møde med omfattende renoveringer og ombygninger af kontorbygninger, en skole og boligblokke. Kontrakterne er over sommeren blevet underskrevet, og blækket var knap nok tørt, før Skou Gruppen gik i gang med arbejdet på de tre byggesager.
”Fælles for dem er, at der er tale om omfattende renoverings- og ombygningsarbejde, der skal udføres inden for stramme tidsplaner. Derfor passer byggesagerne godt til vores kompetencer og organisation,” forklarer Skou Gruppens direktør, Martin Skou Heidemann.
En af byggesagerne udfører Skou Gruppen for Københavns Kommune, der er bygherre. Kildevældsskolen på Bellmansgade på Østerbro skal helhedsrenoveres over de næste to år, mens skolen er i brug.
Skou Gruppens kontraktsum er på 99 mio. kroner. Projektet på Kildevældsskolen bliver til dato virksomhedens næststørste entreprise i Skou Gruppens 17-årige historie.
På Kongevejen i Virum er Skou Gruppens håndværkere allerede godt i gang med at ombygge en 10.000 kvm tidligere tobaksfabrik, Hirschsprung Hus, til nyt domicil for det rådgivende ingeniørfirma NNE.
Og i Brøndby Vester skal Tranehavens 15 boligblokke, som er opført i 1958, renoveres for 41 millioner kroner.
De seneste år har Skou Gruppen kunne bryste sig af en overskudsgrad på mere end fem procent, og netop en flot overskudsgrad er blandt virksomhedens succeskriterier for at sikre en stabil forretning.
gs

Fakta om Skou Gruppen

* Skou Gruppen A/S udfører hoved- og totalentrepriser samt store tømrer- og mureropgaver for professionelle kunder.
* Skou Gruppen beskæftiger over 150 ansatte, dækker hele Storkøbenhavn og har hovedkontor i Hørsholm.

Publiceret 11 August 2017 11:45

SENESTE TV