Mette Genz har skiftet sit chefjob ud i Lalandia med en rådgiverstilling hos det lokale konsulenthus Meng & Company i Rungsted. Pressefoto

Mette Genz har skiftet sit chefjob ud i Lalandia med en rådgiverstilling hos det lokale konsulenthus Meng & Company i Rungsted. Pressefoto

Konsulenthus i Rungsted hyrer Lalandia-chef

Mette Genz skal sætte skub i Meng & Companys kundeorientering og medarbejdeengagement

Det lokale konsulenthus indenfor ledelse, medarbejderengagement og kundeoplevelser Meng & Company, Vestre Stationsvej i Rungsted, har pr. 1. september ansat en kendt og erfaren kvinde fra den danske turisme- og kulturbranche.
Navnet er Mette Genz, som senest kommer fra en stilling som Customer Experience Manager i Lalandia, og hun skal sætte endnu mere skub på konsulenthusets arbejde med ledelse, kundeorientering og medarbejderengagement for det stigende antal kunder, der har fokus på ægte, empatisk service og kundeorientering.
Det meddeler Meng & Company i en pressemeddelelse.

Et stærkt match

Foruden tiden hos Lalandia, har Mette Genz arbejdet for en lang række kulturorganisationer, særligt på Fyn og været publikumschef for Odense Bys Museer, direktør i Børnekulturhuset Fyrtøjet og udviklingskonsulent på det nationale ODA-projekt i regi af Fyntour.
”Mette Genz kommer med en stor erfaring og indsigt, når det gælder ledelse, medarbejderengagement og kundeorientering. Den læring, som Mettes arbejde med gæster i en turisme- eller kulturvirksomhed repræsenterer, er meget værdifuld. De resultater hun har skabt i Lalandia kan aflæses i gæsternes tilfredshed og på bundlinien,” siger direktør Henrik Meng i en pressemeddelelse.
Han fastslår videre, at der er et stærkt match mellem konsulentfirmaet og Mette.
“Hun bliver en stærk rådgiver for både offentlige og private virksomheder, som skal levere ægte, empatisk service i en stadig mere digital virkelighed”.
Mette har desuden de seneste år haft et tæt samarbejde med Meng & Company i sin stilling som Customer Experience Manager hos Lalandia.
mt

Publiceret 18 September 2017 09:00