Lars Svensson, idémand bag Eagle Club, har spillet golf i 25 år og glæder sig over at kunne vedligeholde sit golfsving gennem vinteren. Foto: Morten Timm

Lars Svensson, idémand bag Eagle Club, har spillet golf i 25 år og glæder sig over at kunne vedligeholde sit golfsving gennem vinteren. Foto: Morten Timm

Golfmekka i Hørsholm:

Åbner Danmarks største indendørs center

Lars Svensson og Peter Moe Svendsen har med investorgruppe skudt millioner i indretning af Eagle Club

Af
Morten Timm

Morten Timm

I en 1.580 m² stor tidligere lagerbygning på Kærvej 23 i Hørsholm arbejdes der på højtryk med indretningen af Danmarks største indendørs golfcenter.
Om ti dage, lørdag 14. oktober, skal de nye faciliteter stå klar, når clubmanager Lars Svensson, Hørsholm, og ungdomsvennen Peter Moe Svendsen, head pro, kan klippe snoren til 'Eagle CLub' og byde golfpublikummet indenfor til noget af et slaraffenland.
“Vi har virkelig lagt os i selen for at skabe et golfcenter, der adskiller sig fra de andre, og hvor vi byder på den bedste og nyeste teknologi indenfor golfsimulation og måling, en lækker indretning og atmosfære, der til sammen giver en god oplevelse, fx. holder vi 21 grader i centret hele vinteren,” fortæller Lars Svensson, mens han mellem de lokale håndværkere viser Ugebladet rundt.
Han er ikke bleg for at sige, at det er Rolls Royce-modellen, de kører med.
“Vi er ikke gået på kompromis med noget som helst,“ tilføjer den 45-årige idémand bag golfcentret.

Lige i smørhullet

Som ivrig golfspiller gennem 25 år var han blevet godt og grundig træt af at skulle ud på de kolde og våde vinterdage. Samtidig ville han gerne kunne vedligeholde sit golfspil hen over de mørke vintermåneder.
Han begyndte at researche på forretningsgrundlaget for at skabe et lille eksklusivt golfcenter, men da bygningen på Kærvej pludselig blev en mulighed, og han fik en dispensation fra lokalplanen, stod Lars Svensson helt tilfældigt med chancen for at skabe det største indendørs golfcenter i landet.
“Det var slet ikke meningen fra start, men vi vidste, at beliggenheden var vigtigt. Og vi er placeret et sted, hvor der er 14 golfklubber og 18.500 golfspillere i en radius af 20 km,” oplyser Lars Svensson.

Torsdag 14. oktober slår Lars Svensson og partneren Peter Moe Svendsen ikke kun ud fra Eagle Clubs indendørs driving range i Hørsholm, de slår også dørene op til Danmarks største golfcenter. Foto: Morten Timm

Torsdag 14. oktober slår Lars Svensson og partneren Peter Moe Svendsen ikke kun ud fra Eagle Clubs indendørs driving range i Hørsholm, de slår også dørene op til Danmarks største golfcenter. Foto: Morten Timm

Halv meter fra rigtig golf

Sammen med Peter Moe Svendsen som golf pro og seks andre personer har han investeret millioner i projektet, som giver mulighed for at slå ud og spille på 84 af verdens fedeste golfbaner via simulator og storskærme eller træne på driving range samt chip'n'putt. Det hele tilsat de avancerede TrackMan golfradarer, der læser alt om dine golfslag.
“Det er op til en halv meter fra at spille rigtig udendørs golf. Det er nemlig TrackMans maksimale afvigelse, og du kan træne det hele. Vi vil også tilbyde individuel- og holdtræning med PGA pro'er,” oplyser Eagle Club-manageren.
Men det skal samtidig være et sted, hvor man kan hænge ud med sine golfvenner, få en sjus eller fadøl i baren og tage en runde i simulatoren, der hver har plads til fire personer.
De tilbyder desuden at lave særlige private- og firmaselskaber, hvor der dækkes op med langbord og mad imellem golfspillet. Til at holde gang i hele åbningstiden i Eagle Club er de i dialog om at få landsholdet til at komme og vintertræne, ligesom flere klubbers elitehold har vist interesse.
Endelig har de det mål for den første sæson, der løber frem til slutningen af april, at arrangere DM i simulatorgolf.

Om Eagle Club i Hørsholm

* 1.580 m² indendørs golfcenter fordelt i to haller.
* Otte simulator golf-lounges med Trugolf E6, hvor der kan spilles 84 af verdens bedste baner på en 4,7 x 3 m storskærm samt TrackMan 4 golfradar.
* Driving range med seks slagbåse á 15 meter og TrackMan 4 golfradar.
* 250 m² putting green med chipping.
* Fitting studio, bar, lounge.
* Holder åbent alle ugens syv dage i vinterhalvåret.

Publiceret 03 October 2017 07:00