DEBAT:

Svømmehallen er på dybt vand

Af Glen Madsen, spidskandidat for Dansk Folkeparti, Ådalsparkvej, Hørsholm:
Hørsholm Svømmehal er ikke, hvad den har været. Eller rettere sagt. Det er jo faktisk lige præcis, det den er. Den ligner den tid, den blev bygget i og tiltrækker på grund af den utidssvarende udformning og åbningstiderne desværre kun en alt for overskuelig målgruppe.
Mange børn og deres forældre i Hørsholm og omegn elsker vand, og de elsker at bade. Det gør vi også i min familie. Derfor er det for os også helt nærliggende, når sommervejret ikke arter sig, eller når vi i øvrigt har lyst til kvalitetstid i det våde element, at vi finder den nærmeste svømmehal til at stille vores tørst efter vand at bade i.
Det åbenlyse valg, som borger i Hørsholm, er naturligvis at tage en tur i Hørsholm Svømmehal, men ak og ve, der er lukket hele sommeren. Af den årsag måtte mine børn og jeg i deres sommerferie finde andre græsgange. Efter at have hørt godt om Værløse Svømmehal skulle det prøves. Det synes en lang vej at køre, men det, der først var ”af nød”, har siden hen udviklet sig til ”af lyst”. For Værløse Svømmehal er modsat Hørsholms ditto tidssvarende.
Værløse Svømmehal har for det første åbent, når borgerne har fri, hvilket indlysende er en kæmpe fordel. Men derudover, så er der i Værløse Svømmehal også både plads til at svømme og plads til at lege.
Var det ikke en ide at slå to fluer med et smæk? HUI skal have et nyt klubhus. Så lad os dog kombinere det med en integreret udbyggelse af svømmehallen, så vi i Hørsholm både kan tilgodese de, der vil svømme og de, der vil lege.
På den måde kan vi tiltrække dagskunder fra andre byer. Ligesom vi kan tiltrække børnefamilier permanent.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 10 October 2017 06:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV