DEBAT:

Hold dig til sandheden, Svend E

Af Anne Ehrenreich (V), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:
Socialdemokratiets Svend Erik Christiansen hævder, at jeg i foråret har ”foreslået at nedsætte ejendomsskatterne, uden det blev ledsaget med besparelsesforslag. En nedsættelse af ejendomsskatterne vil betyde et kæmpe million-hul i kommunens indtægter fremover.”
Det er ikke korrekt, at jeg eller Venstre Hørsholm er fremkommet med et sådant forslag. Det er meget beklageligt, at Svend Erik Christiansen omgås så let med sandheden for at fremme sit partis ønske om større opbakning i Hørsholm.
Det jeg pegede på i foråret, da regeringen forhandlede en ændret beskatning af fast ejendom var, at en analyse fra Danmarks statistik fra primo januar 2017 viste, at borgerne i Nordsjælland betaler relativt mere i ejendomsskat end f.eks. borgerne i Københavns Kommune og de andre store bycentre i Danmark.
I det lys var det min opfattelse, at borgerne i Nordsjælland, herunder Hørsholm ikke skulle overbeskattes fremadrettet, og at der skulle findes en retfærdig løsning, som stiller alle områder af Danmark lige. Det er ikke korrekt at omskrive dette til et forslag om store ufinansierede skattelettelser, som Svend Erik Christiansen gør.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 11 October 2017 06:00

SENESTE TV