Hørsholm vandt ’Store Svømmedag’

Den gravide svømmestjerne Jeanette Ottesen var tilskuer i Hørsholm og hilste på hjertebørnene

Af
Morten Timm

Morten Timm

Den tidligere verdensmester i svømning Jeanette Ottesen var med, da Hørsholm Svømmehal forleden dannede rammen om 'Den Store Svømmedag', hvor både børn og voksne i hele landet hoppede i bassinerne for at svømme så langt som muligt.
Og den danske OL-svømmer blev vidne til, at de lokale svømmere fra Hørsholm Svømmeforening trak fra og sejrede ved fleste svømmede meter.
Det var som ambassadør for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden, at den nu gravide svømmestjerne kom forbi Hørsholm og hilste på Børnehjertefondens nationale svømmehold, der består af børn med en medfødt hjertefejl.
“Jeg er stolt over at være ambassadør for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden og være med til at sætte fokus på de seje hjertebørn, som på trods af deres medfødte hjertesygdom viser, at de har en enorm kampgejst og kan meget mere, end hvad de havde regnet med,” siger Jeanette Ottesen i en pressemeddelelse.
Udover at heppe på hjertebørnene svarede svømmestjernen også på alle spørgsmål fra børnene og skrev masser af autografer.

Suveræn vinder

Hørsholm Svømmeforening bakkede også hjertebørnene op, og det er fjerde gang Børnehjertefonden og hjertebørnene deltager på 'Den store Svømmedag' i Hørsholm Svømmehal.
Børnehjertefondens svømmehold svømmede på dagen 92.625 meter. I alt blev der svømmet 628.660 meter i Hørsholm. Det betød, at Hørsholm Svømmeforening samlet blev en suveræn vinder af 'Den store svømmedag'. Nummer to, Bjerre Herreds Svømmeklub, svømmede 505.650 m.
“Vi er både stolte og beærede over igen i år at kunne byde Børnehjertefonden velkomne på Den Store Svømmedag. Det er blevet en tradition, som vi gerne holder i hævd,” siger Michael Borg, bestyrelsesformand i Hørsholm Svømmeforening, der samtidig glæder sig stort over den suveræne førsteplads.

Svømmestjernen Jeanette Ottesen er stolt af at være ambassadør for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden. Pressefoto

Svømmestjernen Jeanette Ottesen er stolt af at være ambassadør for Hjerteforeningen og Børnehjertefonden. Pressefoto

Publiceret 12 October 2017 10:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV