Fuldt hus til vagtskifte på Selmersbo Aktivitetscenter

Bente Østergaard takkede af som daglig leder efter ti år. Samtidig var det goddag til hendes afløser, Anne Hooge Hansen

Der var fuldt hus på Selmersbo Aktivitetscenter torsdag eftermiddag, hvor mange frivillige brugere, repræsentanter fra Hørsholms foreningsliv, kommunen, samarbejdspartnere og venner af huset kom for at sige farvel til centrets afholdte leder gennem ti år, Bente Østergaard, som holdt afskedsreception.
Udover at de mange fremmødte måtte stå i kø ved indgangen kunne Bente Østergaard også sole sig i mange rosende ord for hendes indsat gennem de sidste ti år som stedets daglige leder, fremgår det af en pressemeddelelse.
Formanden for aktivitetscentrets bestyrelse, Jesper Lauritsen, takkede for det gode samarbejde mellem hende og den brugervalgte bestyrelse og fremhævede de mange aktiviteter, som Bente havde taget initiativ til, og ikke mindst hendes formidable samarbejde med brugerne af aktivitetscentret.
Thorkild Gruelund (K), formand for Social- og seniorudvalget, slog også fast:
“Bente, du kan med stolthed trække dig tilbage - du har været en stor succes.”
Sluttelig takkede Finn Rolf Jacobsen på Seniorrådets vegne Bente Østergaard for det frugtbare samarbejde og sørgede for, at der blev råbt hurra for dagens hovedperson.

Ny leder

Men det var også lejligheden, hvor der blev sagt goddag til den nye på posten som daglig leder af Selmersbo, Anne Hooge Hansen.
Hun tiltrådte 1. oktober og havde derfor allerede fået hilst på mange af aktivitetscentrets daglige brugere, men fik ved receptionen lejlighed til at møde mange samarbejdspartnere.
Blandt de fremmødte samarbejdspartnere sås blandt andre Louise Høg, centerchef i Hørsholm Kommune for Sundhed og Omsorg, Maria Lindahl Strøm, leder af Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm, Eva Porsvig, aktivitetsleder i Røde Kors, John Borgstrøm, Hørsholm Senior Idræt og Jerry Ritz, formand for Diabetesforeningen Hørsholm-Fredensborg.mt

Mellem 65-80 var mødt op til Bente Østergaards afskedsreception i Selmersbos store festsal torsdag den 12. oktober. Det Hun takkede af efter ti år som daglig leder, og det store fremmøde viser, at hun er en populær person. Foto: Axel Damhus

Mellem 65-80 var mødt op til Bente Østergaards afskedsreception i Selmersbos store festsal torsdag den 12. oktober. Det Hun takkede af efter ti år som daglig leder, og det store fremmøde viser, at hun er en populær person. Foto: Axel Damhus

Publiceret 13 October 2017 07:30

SENESTE TV