DEBAT:

Kokkedal Station - om tryghed og ansvar

Af Knud Düring (K), kandidat til kommunalbestyrelsen, Højmose Vænge 25, Hørsholm:
Det kan ikke være rigtigt, at folk skal være utrygge og bange når de skal med tog og bus eller kommer hjem med samme. Det her vi som konservative mener at have et ansvar og være med skabe tryghed i et et hjørne af Hørsholm kommune.
Det kan ikke være rigtigt, at vi har et hjørne i Hørsholm, hvor folk skal være bange for overfald og grænseoverskridende chikane, samt gentagende hærværk på bænke og ligende, i en sådan grad at folk i den nordlige ende af kommunen bliver nød til at tage til Rungsted Station for at stige af eller på toget.
Det kan godt være, at Hr. Henrik Klitgaard (R) med statistik i hånden kan påpege at kriminalitet er på nedadgående - jamen det er da kun godt - men, disse tal viser kun hvad situationen er på landsplan, hvilket ikke er ensbetydende med, at situationen ser sådan ud alle dele af Danmark.
En god vej til løsning af utryghed på Kokkedal Station er en kombination af permanent kameraovervågning - og vagter i en korter eller længere periode. Det har bl.a. vist sig at bringe problemerne langt ned i f.eks. Gjellerup Parken i Århus.
Man skal selvfølgelig have de rigtige folk som vagter, nogle der kan komme i dialog med de enkelt personer og grupper, der vil chikanere folk lave hærværk o.lign., men samtidig nogen der kan tage fat, når det gælder, altsammen i dialog med politiet, og ikke noget DSB-personale- der nærmest løber væk- når hvis det viser sig at være problematisk.
Det er ikke korrekt- når Hr. Niels Lundshøj (S) påstår, at det vil koste 2 millioner at udføre denne opgave - det kan faktisk gøres for under det halve.
Lad os få Kokkedal Station et godt sted at være og ikke lade vores borgere, som benytter stationen, i stikken. Det vil Konservative i Hørsholm i hvert fald ikke.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 13 October 2017 06:00

SENESTE TV