Politiet i aktion:

Rykker ud og anholder lokale skyldnere

Omkring 100 borgere i Hørsholm og Fredensborg, der er eftersøgt til fogedretten, vil snart få besøg af Nordsjællands Politi

Af
Morten Timm

Morten Timm

25 borgere i Hørsholm og 75 borgere i Fredensborg Kommune med et udestående til fogedretten kan i nærmeste fremtid se frem til et besøg af Nordsjællands Politi og efterfølgende anholdelse.
Fra næste uge og frem til midt i november (uge 42 til og med uge 46) kører politiet en aktion, hvor de målrettet rykker ud i Hørsholm og Fredensborg kommuner.
“Vi vil komme ud til skyldnerne, anholde dem og følge dem i fogedretten,” oplyser politikommissær Henrik Sejer i en pressemeddelelse.

Kunne selv have klaret det

Han oplyser, at 'afhentningerne' vil ske både på bopælen, på arbejdspladserne eller hvor de pågældende borgere ellers træffer dem.
“Der er tale om borgere, der er eftersøgt til fogedretten. De har fået flere påmindelser fra både fogedret og politi om, at de har et udestående, som de selv har kunnet klare ved at rette henvendelse til fogedretten i Helsingør,” siger politikommissæren.
Nu har Nordsjællands Politi så besluttet at hjælpe dem med at få disse mellemværende ud af verden.
“Vi kan derfor kun opfordre borgere, der har et udestående med fogedretten, om selv at få klaret dette, hvis de vil undgå at få besøg af politiet med hvad deraf følger,” slutter Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.

null

Publiceret 13 October 2017 11:15

SENESTE TV