DEBAT:

Vores ældre medborgere lagde verdens bedste land for vore fødder

Af Glen Madsen (DF), spidskandidat for Dansk Folkeparti, Ådalsparkvej, Hørsholm:
Hvordan ville du have det, hvis du havde et familiemedlem, der grundet alder- eller sygdom havde behov for pleje og omsorg, som ikke fik det?
Hvordan ville du have det, hvis du havde en pårørende, der hjælpeløs blev efterladt i flere timer på et toilet?
Hvordan ville du have det, hvis din far gik rundt og skvattede om i tide og utide, og det til trods fik frataget sit nødkaldsapparat af kommunen?
Svaret er indlysende. Det ville absolut ingen have det godt med.
Men ikke desto mindre, så er der pårørende, der har og har haft det sådan i Hørsholm i den igangværende valgperiode. Det er uværdigt og ganske enkelt en komplet mangel på respekt.
Det kan altså ikke være rigtigt, at vi i en så velstillet by som Hørsholm ikke kan levere varme hænder nok til at give alle de svageste af vores ældre og andre med plejebehov den omsorg og sikkerhed, de har brug for.
Det kan ikke være rigtigt, at vi behandler mennesker, der for en stor dels vedkommende har knoklet størstedelen af deres liv for andre – for fællesskabet, på den måde. Vores ældre medborgere har lagt verdens bedste land for vores fødder. De har knoklet for dig, for mig og vores børn. Det skylder vi dem den allerstørst mulige tak for.
Men tak er som bekendt et fattigt ord og gør det på ingen måde alene. Der skal som minimum flere varme hænder til, men også gerne mere plads til selvbestemmelse og et markant løft i livskvalitet.
En undersøgelse blandt Danmarks ældre viste for nylig, at Dansk Folkeparti er det mest troværdige parti, i forhold til en bedre, mere værdig og respektfuld ældrepleje.
Som kandidat for Dansk Folkeparti er det en hædersbevisning, som jeg på mine kollegaers vegne er utrolig stolt af, men det er også i høj grad en anerkendelse, der forpligter.
Bliver jeg valgt til kommunalbestyrelsen i Hørsholm 21. november, så vil jeg gøre mit ypperste for at leve op til det flotte skudsmål og vise min taknemmelighed overfor jer, der gav mig verdens bedste land at vokse op i.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 13 October 2017 05:30

SENESTE TV