DEBAT:

“Vend ikke det Radikale øje til utrygheden på Kokkedal Station”

Af Glen Madsen (DF), spidskandidat for Dansk Folkeparti, Ådalsparkvej, Hørsholm:
Imens mange mennesker er utrygge, når de i aften- og nattetimerne færdes i området omkring Kokkedal Station, så slår Hørsholms radikale viceborgmester Henrik Klitgaard, fast, at borgernes utryghed er indbildsk.
Det Radikale Venstres virkelighedsfornægtelse er der intet nyt i, for den har eksisteret i bedste velgående lige fra partiet start, men jeg bliver nu alligevel ofte overrasket over, hvor meget det er muligt at lukke øjnene i, for at fastholde illusionen om en samlet gevinst ved ikke-vestlig indvandring.
Jeg er selv blevet truet tæt på stationen, og selvom jeg ikke kender personagerne, der gjorde det, så betragter jeg det som meget sandsynligt, at gerningsmændene fra den episode også er blandt dem, der huserer på selve stationen. Truende og intimiderende adfærd eksisterer altså i området. Og det uanset, hvor store Radikale skyklapper man udstyrer sig selv med.
Socialdemokratiet har ytret, at de hellere vil bruge pengene på vores børn og ældre, end på et privat vagtværn på Kokkedal Station. Det er et argument, jeg sagtens kan følge et langt stykke ad vejen, for i Dansk Folkeparti vil vi også langt hellere bruge ressourcerne på vores børn, unge og ældre, end på tryghedsskabende initiativer, der skal dæmme op for konsekvenserne af en alt for stor indvandring af uintegrerbare personer. Men kære socialdemokrater, det klinger altså noget hult, når det netop er jeres, Det Radikale Venstre og den øvrige venstrefløjs katastrofale asyl- indvandrings- og udlændingepolitik, der har indført den kultur, der skaber den utryghedsskabende dagsorden i gadebilledet.
På Kokkedal Station og i området omkring skal vi gøre alt i vores magt for at sætte klanmedlemmernes opførsel og ophold til vægs. Så almindelige borgere igen kan færdes trygt og frit.
Set fra Dansk Folkepartis side er behovet for et privat vagtværn en trist nødvendighed, som vi gerne ser bliver af kort varighed. Vi foretrækker nemlig en langtidsholdbar løsning med projektører, der lyser stationen op efter mørkets frembrud, kameraer der døgnet rundt monitorerer stationens fulde område og skilte, der tydeligt gør opmærksom på kameraernes tilstedeværelse. På den måde forsvinder kumpanerne på Kokkedal Station hurtigt og fremadrettet.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 16 October 2017 08:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV