Hørsholm dropper skandalebyggeri

Omstridt plan om 44 boliger på Agiltevej er nu lagt i mølposen

Af
Fred Jacobsen

“Det er en skandale. Det Radikale Venstre vil hyle, skrige og råbe indtil denne sag er lagt på is!”
Det sagde viceborgmester Henrik Klitgaard, da kommunalbestyrelsen i februar protesterede imod et flertals planer om at sende et høringssvar til Erhvervsministeriet med ønske om at revidere Fingerplan 2017, så der kan bygges 44 boliger i landzone på Agiltevej.
Konservative, Venstre og Liberal Alliance syntes det var en god idé, som Jan H. Klit (K), gav følgende ord med på vejen:
“Vi taber kampen for en attraktiv kommune, hvis vi ikke hopper med på det her. Det her er en tendens, I lige så godt kan vænne jer til,” sagde Jan H. Klit.
Det skal mindretallet - og Hørsholms borgere i øvrigt - så alligevel ikke: For Økonomiudvalget har besluttet at droppe ansøgningen.
“Vi har rigeligt med byudvikling i Hørsholm andre steder, så det giver ikke mening at bede om ændringerne,” forklarer borgmester Morten Slotved (K), der også er skeptisk over for, om ministeriet i det hele taget ville imødekomme en ændring.
Det er viceborgmesteren ganske tilfreds med.
“Jeg er glad for, at de konservative nu kan se fornuften i ikke at bygge de boliger,” siger Henrik Klitgaard til Ugebladet.

Publiceret 16 October 2017 07:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV