DEBAT:

På dybt vand – modernisering af idrætsparken

Af Bent Fabricius, kandidat for Konservative Folkeparti, Møllevej 7A, Hørsholm:
Skal svømmehallen og HUIs klubhus forenes i et og samme hus? Det mener Glen Madsen, DF, der har oplevet, at svømmehallen var lukket i sommerferien og han derfor måtte køre til Værløse for at svømme sammen med familien.
Jeg må erkende, at vi da i nogle fodboldkampe er ude at svømme, men derfra og så til at slå de to huse sammen i et hus, er der et stykke vej.
En personlig oplevelse med en lukket svømmehal i sommerferien hverken kan eller skal ændre på den opgradering af Idrætsparken, der er fastlagt i diverse budgetforlig og som er helt i overensstemmelse med Idrætsrådets ønsker.
Gennem alt for mange år har Idrætsparken fået lov til at forfalde. Borgmesteren, Morten Slotved, ville det anderledes og heldigvis har kommunalbestyrelsens mange partier generelt været lydhøre. Idrætsrådets første ønske var en ny skøjtehal, som nu er under opførelse. Dernæst et klubhus til udendørsidrætterne, som er bevilget. Og endeligt til sidst en ny boldhal, som indgår i det for nylig indgåede budgetforlig.
Jeg skal ikke afvise, at vor nuværende svømmehal er utidssvarende, og jeg er da bekendt med svømmeklubbens ønske om en ny svømmetræningshal med 25 meter baner, således der bliver plads til mere offentlig svømning samtidigt med at endnu flere børn kan lære at svømme. Jeg finder det naturligt efter den indledende opgradering af Idrætsparken, at der nu kigges på øvrige idrætsforeningers faciliteter. En vision for idrættens faciliteter bør være, at ingen idrætsfaciliteter får lov til at forfalde, men løbende ajourføres. Det vil alt andet lige være billigere end den massive investering, der har skullet kompensere for mange års laden stå til.
Til sidst vil jeg påpege, at lukkedage i svømmehallen er en politisk prioritering. Jeg så gerne svømmehallen åbent hver eneste dag året rundt.

Hvad synes du? Deltag i debatten på Ugebladets Facebook-side. Klik på nedenstående Facebook-link...

Publiceret 16 October 2017 07:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV