DEBAT:

Politiets opgave at fjerne ballademagerne fra Kokkedal Station

Af Anders Vestergaard (LA), kommunalbestyrelsesmedlem og kandidat til Kommunalvalget og Regionsvalget for Liberal Alliance:
De uopdragne unge, der især fredag og lørdag aften ikke ved, hvordan man opfører sig i det offentlige rum og vælger at opholde sig på Kokkedal Station, hvor de skaber utryghed, skal fjernes af politiet og ikke af et kommunalt betalt vagtselskab.
DSB har af to omgange haft vagter til at patruljere på Kokkedal Station, men desværre uden succes.
Jeg kan nemt forestille mig ballademagernes attitude, når de møder vagter, der kun har mulighed for at komme med en henstilling om at opføre sig ordentligt.
Der er brug for, at politiet som minimum fredag og lørdag aften og nat patruljerer oftere på Kokkedal station. Er uromagerne meget unge kan politiet køre dem hjem og få en alvorssnak med deres forældre. Er de over den kriminelle lavalder, må de med på politistationen til en alvorssamtale om de døre, der lukkes, når man har en plettet straffeattest. Herefter må politiet vurdere om der skal rejses sigtelse.
At få genskabt trygheden på Kokkedal Station med bænke og en butik uden sikkerhedsluge er højt prioriteret for mig og for Liberal Alliance.
Jeg håber, at de unges forældre læser dette debatindlæg og at de "bedre sent end aldrig" begynder at opdrage deres sønner til at blive ordentlige samfundsborgere.


Publiceret 20 October 2017 08:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV