DEBAT:

Derfor er Ulvemosehuset en vigtig sag af forfølge

Af Anders Vestergaard (LA), kommunalbestyrelsesmedlem og kandidat til kommunalvalget og regionsvalget for Liberal Alliance:
Jeg har den seneste måned modtaget flere henvendelser om Ulvemosehusets fusion med Rungsted skole.
Jeg har især hæftet mig ved de spørgsmål og kommentarer, der går på hvorfor pressen og politikerne, herunder Liberal Alliance, bruger så meget tid på denne sag.
Der er to grunde til at Liberal Alliance er på barrikaderne for forældrene og børnene fra Ulvemosehuset.
For det første ønsker vi, at børnefamilierne i Hørsholm får friheden til at vælge mellem en variation af store og små offentlige, selvejende og private institutioner.
Vi har derfor bedt administrationen om at udarbejde en business case på køb af en eller to villaer i Rungsted området, som supplement til eller erstatning for Ulvemosehuset. Målet er at få reduceret og gerne helt fjernet ventelisten til Ulvemosehuset. Ventelisten er den 1. november på 89 børn.
For det andet er Ulvemosehusets fusion med Rungsted skole en politisk og administrativ prøveballon for tilsvarende fusioner for Hørsholm kommunes øvrige daginstitutioner.
Bliver resultatet en storinstitution på Rungsted Skoles matrikel, kommer vi til at se flere fusioner og stor-institutioner og spørgsmålet er om det er dette forældrene ønsker til deres børn?
I Liberal Alliance ønsker vi at lytte til brugerne af vores skoler og daginstitutioner og når vi lytter til hvad bestyrelserne for henholdsvis Rungsted Skole og Ulvemosehuset har at sige om fusionen, er vi ikke i tvivl om, at en fusion er en politisk fejlbeslutning af de helt store.

Publiceret 06 November 2017 14:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV