Konservative ude med politik i børnehøjde

Borgmesterpartiet inviterer til dialog på Hørsholms fire skoler

Af
Morten Timm

Morten Timm

Hørsholms skoler får i de næste uger besøg af kandidater fra Det Konservative Folkeparti, der gerne vil debattere politik i børnehøjde over emnet 'et godt og trygt børneliv i Hørsholm'.
Konservative kalder det 'Kom og mød os'-eftermiddage, og første gang de inviterer børn og forældre til dialog er på onsdag 8. november kl. 15-17 på Rungsted Skole ved p-pladsen på Østre Stationsvejen.
“Vi tænder grillen og byder på en pølse og en snak om børn og unge i Hørsholm,” siger kandidat Maj Allin Thorup og borgmester Morten Slotved i en pressemeddelelse.
På torsdag 9. november kl. 15-17 gælder det så Vallerød Skole ved p-pladsen ved Hørsholmhallen, mandag 13. november kl. 15-17 på Hørsholm Skole ved p-pladsen på Selmersvej, og fredag 17. november kl. 14.30-17 på Usserød Skole ved p-pladsen på Lundevej.
“Det er vores mål at give alle børn de bedste betingelser for at udvikle sig. Vi skal sikre gode institutioner og skoler og en familiepolitik, som hjælper børnefamilierne med at skabe balance i hverdagen. Så kom og mød os,” lyder det videre fra Maj Allin Thorup.

Publiceret 07 November 2017 06:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV