Formand:

Vi må finde en løsning

Nadja Maria Hageskov har bedt administrationen undersøge en overgangsordning, så man igen kan købe billetter til bibliotekets arrangementer uden at gå på nettet

Af
Morten Timm

Morten Timm

“Det er et problem, hvis så mange borgere ikke har mulighed for at deltage i bibliotekets arrangementer.”
Sådan lyder det fra formanden for Sport-, fritid- og kulturudvalget, Nadja Hageskov (K), der deler Ældre Sagens opfattelse, at det ikke er hensigtsmæssigt, hvis mange ældre borgere ikke kan købe billetter til bibliotekets arrangementer, fordi de ikke har computer, iPads, smartphone eller adgang til internettet.
LÆS OGSÅ: Borgere udelukkes for bibliotekets arrangementer

“Vi må kigge på at få det løst. Derfor har vi bedt administrationen om at undersøge, om der kan laves en løsning i en overgangsfase. Også for Trommens biograf,” siger Nadja Hageskov til Ugebladet.
Billetændringen er en følge af de besparelser, som der politisk har været enighed om at gennemføre på biblioteket. Så Hørsholm Bibliotek har gjort, hvad de er blevet bedt om, tilføjer udvalgsformanden.
“Måske har vi i den sammenhæng undervurderet, hvor mange borgere, der ikke er digitale. Så vi vil forsøge at få det løst,” oplyser Nadja Hageskov.

Publiceret 07 November 2017 07:00

SENESTE TV