DEBAT:

Ansvarlig omgang med skatteydernes penge, tak

Af Anne Ehrenreich (V), medlem af Hørsholm Kommunalbestyrelse:
I forbindelse med kommunalbestyrelsen genbehandling af forslaget om støtte til musikalsk potpourri af værdighedspuljen 30. oktober 2017 stod det klart, at vi end ikke har modtaget et budget for forslaget.
Beslutningsgrundlaget bestod af et regnskab fra 2014. Der var ikke fremlagt noget specifikt budget for anvendelse af de 375.000, som nu blev foreslået afsat til musikalsk potpourri. Eneste oplysning var, at 290.000 kr. skulle gå til Trommen og 85.000 kr. til Frivillighedscentret.
Der skal ikke herske tvivl om, at Venstre støtter projektet. Men når det gælder budgettet, så burde det være specificeret, hvorfor potpourriet kunne løbe op i udgifter til Trommen på 290.000 kr. Det var derfor helt umuligt at vurdere, om kommunalbestyrelsen godkendte endnu et indirekte driftstilskud til Trommen ved brug af værdighedspuljen som først og fremmest bør komme kommunens svage ældre til gavn.
Kommunalbestyrelsen bør efter Venstres opfattelse ikke bevilge penge uden budgetter for anvendelsen af pengene. Det er ikke ansvarlig omgang med skatteydernes penge.

Publiceret 12 November 2017 20:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV