DEBAT:

Nu stopper du, Thorkild

Af Jørgen Eirfeldt (V), formand for Venstre i Hørsholm og kandidat til kommunalvalget:
Fra ishockeysporten findes begrebet 'enforcer'. En enforcer er ishockeyholdets slagsbroder, som sendes i byen for at lave det beskidte arbejde, navnlig når holdet har problemer. Ved at starte et groft slagsmål håber man på at slå rytmen i stykker hos modstanderne.
Jeg har erfaret, at det er den rolle, du har hos de konservative. Jeg troede, at vi havde en aftale om, at vi i valgkampen ikke skulle skabe personlige intriger i hinandens partier, men det løfte kunne du åbenbart ikke holde.
Men jeg kan nu berolige dig, og dermed tage dramaet ud af slagsmålet, inden det for alvor er kommet i gang, for Venstres borgmesterkandidat Annette Wiencken er enstemmigt valgt af Venstres medlemmer, som har ubetinget tillid til, at Annette vil være en fremragende, reel og ubestikkelig borgmester, som vil tjene borgerne og kommunen på ypperlig og uselvisk vis – under maksimal inddragelse af borgerne.
Jeg er sikker på, at du med dit læserbrev alene vil søge at fjerne opmærksomheden fra de konservatives interne kronprinsesse-problemer ved at rejse en række forunderlige påstande om, hvad Venstre står for, som jeg alle kan tilbagevise én for én. Som formand for Venstre ved jeg nu bedst hvad Venstre står for – og vi står bestemt ikke for det vrøvl og de postulater, som du prøver at bilde borgerne ind.
Mange borgere fortæller mig, at de undrer sig over, at du overhovedet kan fortsætte som lokalpolitiker efter år med den slags opmærksomhed, som intet parti eller politiker ønsker sig, og i Venstre har vi besluttet ikke at ville bore i dit grove svigt i Lions-sagen, som kostede skatteyderne millioner af kroner.
Vi synes, at det er uværdigt at forsøge at kravle op ad stigen ved at trykke andre ned. Den holdning deler du altså desværre ikke og med din underlige logik bidrager du i stedet til at gøre valgkampen til en farce.
Thorkild, man skal ikke kaste med sten, når man selv bor i et glashus.

Publiceret 13 November 2017 07:00

SENESTE TV