DEBAT:

Status med en uge til afstemning

Af Fritz Reuther (V), kandidat for Venstre, Bukkeballevej 86 A, Rungsted Kyst:
Den 14. juni skrev jeg et læserbrev under overskriften, ”Hvad drejer kommunalvalget sig om”, hvor jeg bebudede, at vi skulle gå efter tre af Slotveds udvalgsformænd. Jeg nævnte Gruelund, Otto B. Christiansen og Antonsen.
Sidstnævnte har trukket sig, men Gruelund og Christiansen har på ny gjort sig ildebemærket under valgkampen. Gruelund har ført sig frem, som om det ikke er gået op for ham, at han under ingen omstændigheder kan fortsætte som formand for Social- og seniorudvalget, efter at juristerne i Kommunernes Landsforening har frifundet ham i sagen om Lions Børnehave med den begrundelse, at han ikke har det mindste begreb om økonomi og regnskaber.
Otto B. Christiansen har ikke i sine indlæg erkendt, at han har ødelagt SFO-systemet i Hørsholm, hvor der i dag er ca. 75 færre børn tilmeldt end tidligere, ligesom han i et offentligt møde udtalte, at han var vidende om, at Ulvemosehuset var solgt, så de gale forældre godt kunde stikke piben ind, selvom hans borgmester efterfølgende har benægtet dette.
Hvis der er nogen, som stemmer på disse to, så 'god fordøjelse'. Vi skal have et systemskifte i Hørsholm, så stem på Venstre.

Publiceret 14 November 2017 15:00

SENESTE TV