DEBAT:

Fokus på skatte- og boligpolitik i Hørsholm

Af Anders Vestergaard (LA), medlem af kommunalbestyrelsen og kandidat til kommunalvalget og regionsvalget for Liberal Alliance:
Der er en god stemning i kommunalbestyrelsen i Hørsholm, og kemien blandt medlemmerne er rigtig fin.
Dette skal vi glæde os over, men vi skal samtidig huske, at vi ideologisk er forskellige.
I Liberal Alliance står vi gerne uden for det gode og enige selskab, hvis det er nødvendigt - senest i budgetforliget, hvor Venstre og Konservative ikke ville støtte Liberal Alliance i en reduktion af kommuneskatten, grundskylden og dækningsafgiften.
Venstre har i Ugebladet meldt klart ud, at de, i modsætning til Liberal Alliance, ikke går til valg på at nedsætte kommuneskatten. Samtidig vil Konservative jfr. debatindlæg i Ugebladet gerne begejstre med flere almennyttige boliger.
I Liberal Alliance vil vi nu og til de kommende valg kæmpe for liberale mærkesager, som fx en sænkelse af kommuneskatten og målet er Danmarks laveste kommuneskat.
Samtidig skal vi have fokus på boligpolitikken, og her vil Liberal Alliance kæmpe for boligtyper, der kan fastholde og tiltrække skattebetalende borgere.
Vi ser en tydelig forskel på Liberal Alliances politik og den politik de øvrige borgerlige-liberale partierne i kommunalbestyrelsen fører og det vil glæde os, hvis vælgerne den 21. november viser, at de værdsætter forskellen.

Publiceret 15 November 2017 06:00

SENESTE TV