DEBAT:

Tak for det høje velfærdsniveau i Hørsholm Kommune

Af Birte Roll Brandt, Holmevænget 59, Hørsholm:
Tak for den velfærdsstandard, der findes i Hørsholm Kommune. Vi møder altid omsorgsfulde og professionellen medarbejdere, når vi har behov for hjælp til den personlige pleje.
Også tak for Sophielund med alle dens faciliteter og ikke mindst Louiselund med alle de fine træningsfaciliteter. Der er cafe og jazz for at opmuntre os alle.
På Sophielund kan vi få et godt måltid mad, og der kan spilles billiard i cafeen. Der er også etableret flere aflastningspladser, når borgerne ikke umiddelbart kan vende hjem til eget hjem efter hospitalsindlæggelse. Der er en demenskoordinator, der ikke mindst hjælper de pårørende i svære perioder.
Der er behov for flere ansatte på plejehjemmene, såvel for de ansatte, men også for beboerne. Med den nye budgetaftale er der nu mulighed for at løse denne opgave.
Der er flere penge i kassen, så det sædvanlige krav fra Christiansborg om en 2 procent besparelse kan så kompenseres via højere skatteindtægter. Hvis vi ikke skulle levere 600 millioner til Udligningsordningen mellem kommunerne, så kunne der løses mange flere opgaver.

Publiceret 19 November 2017 07:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV