DEBAT:

SFO’ens bødler - nu som selvudnævnte helte…

Af Glen Madsen (DF), medlem af kommunalbestyrelsen:

Det siges, at man har de magthavere, man fortjener...i Hørsholm er der måske noget om snakken.
Det forhenværende og – nå ja, også det kommende – konstituerede flertal i kommunalbestyrelsen, bestående af Radikale, Konservative og Socialdemokratiet, var sidste år bannerførere for en decideret børnefamilie-fjendtlig beslutning, da de hånd i hånd gik i brechen for gennemførelsen af endnu en ”business case”- beslutning. Den firedobbelte takststigning af byens SFO-II ordning.
En åbenlys komplet idiotisk og visionsløs beslutning, som flere af kommunalbestyrelsens daværende medlemmer i øvrigt har erkendt, blev truffet fuldt ud vidende om konsekvensernes mulige omfang.
I valgkampen blev SFO-sagen igen bragt på bane, og pludselig talte de samme partier om, at NU havde de visioner for byen og børnefamilierne ikke mindst. Spørgsmålet om, hvor i alverden de visioner havde været i de foregående 8 år de 3 partier allerede havde svunget taktstokken, gled helt og aldeles hen i det uvisse. Ak ja, glemmebogen er en god bog for magthavere…
Nu er valget overstået, og det fremgår på ugebladet.dk, at Niels Lundshøj (S) er meget glad for, at han under skueproces-forhandlingerne (konstitueringen) på valgnatten har fået de andre (formoder, der er tale om Klitgaard (R) og Slotved (K)?) med på ideen om at rulle takststigningen tilbage om to år.
Vor herre bevares for en tynd, uambitiøs og selvfed kop te!
Det er intet mindre end forrykt, at SFO'ens hovedbødler et år efter endnu en af deres vanvittige business-case-beslutninger, får lov til at udstille sig selv som heltene, der kommer og redder dagen.
Det er rent ud sagt smagløst. Men hvad kan man forvente, når vælgerne allerede er langt inde i ålerusen og lokalpressen mestendels agerer mikrofonholdere?
Vi trænger i den grad til at få en ny kultur i spil på rådhuset, og vi trænger i den grad til oprigtige visioner, der ikke kun ser dagens lys, når udvalgenes formandsposter skal fordeles.

Publiceret 01 December 2017 09:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV