Aktiv forlægger fylder 80 år

I over 50 år har Rungstedborger Jørgen Paludan drevet forlagsvirksomhed

Forlægger Jørgen Paludan, Rungsted, kan fejre sin 80 års fødselsdag fredag 8. december.
At den lokale forlægger runder de 80 år er ikke til at forstå, lyder det fra hans tætte samarbejdspartner Karen Margrethe Sjølander.
“Men når man tænker på, at han i en ung alder åbnede boghandel i Fiolstræde i København og har drevet forlagsvirksomhed i 50 år, så hænger det bedre sammen,” oplyser hun.
Jørgen Paludan kom til Rungsted for mere end 50 år siden og har været kendt lokal borger. Med bogvirksomheden på Fiolstræde i København rejste Jørgen troligt gennem mere end 30 år på kystbanen.
I de seneste år har Jørgen Paludan koncentreret sig om sin forlagsvirksomhed, hvor han stadig er aktiv med Paludans Forlag.
Som freelance forlagsvirksomhed får man indblik i mange forskellige spændende emner og kontakt til mange forlagshuse. Således
Gennem mange års samarbejde med Paludans Forlag om adskillige bogudgivelser kan Karen Margrethe Sjølander også tilføje, at humoren har været medspiller.
“Med lidt diplomatisk snilde og tålmodighed er det også lykkedes af og til at give Jørgen Paludan lidt modspil. Tak for mange års godt samarbejde og et stort til lykke på dagen,” lyder det videre fra Karen Margrethe Sjølander.

Publiceret 07 December 2017 07:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV