Silvia og Malue giver ansigt og krop en opstrammer

Nyåbnet Novaestetyc Center i Midtpunkt tilbyder antiaging-behandlinger

Af
Morten Timm

Morten Timm

Efter 30 års erfaring med hudpleje og de sidste fem år med speciale i antiaging-behandlinger har kosmeteolog Silvia Carvallo netop taget fat på en helt ny konceptbehandling og åbnet skønhedsklinikken Novaestetyc Center på første sal i Hørsholm Midtpunkt.
Den konceptuelle behandling, der er udviklet af et italiensk firma, går ind på flere niveauer og hjælper med opstramning af ansigt, hud, reducerer rynker, cellulite og strækmærker, oplyser Silvia Carvallo.
Behandlingerne foretages med særlige apparater, der benytter henholdsvis ultralyd og radiofrekvens-bølger til at nå i dybden ned igennem hudlagene.
“Vi kan skræddersy behandlingen til den enkelte afhængig af hudtype og problemer, og vi kan målrette behandling af fedtdepoter og cellulite,” siger Silvia Carvalla, der kommer fra Mexico og har boet i Danmark i 14 år. For fem år siden åbnede hun klinikken 'Antiaging Center' i Værløse, som hun stadig driver, men kunne også godt tænke sig at prøve at have klinik i et større center.
Til at assistere sig i den nye klinik har hundiætist, kropsterapeut og fitnessinstruktør Malue Sommer, som desuden har en klinik på Jægersborg Allé.

Publiceret 14 December 2017 09:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV