Ny diætist hos Fit & Sund:

Vægttab uden kur

Kostvejledning skal tilpasses ens livsstil og hverdag, siger Lea Jørgensen, der er ny diætist hos Fit & Sund Hørsholm

Af
Morten Timm

Morten Timm

Fit & Sund Hørsholm (tidligere Form & Figur) er klar til at tilbyde medlemmerne en professionel kostvejledning.
I centrets nye diætist- og sundhedshus præsenterer de her fra 1. januar den 29-årige diætist Lea Jørgensen, som vejleder både børn og voksne om kost og sundhed.
“Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den enkelte person, og den er selvfølgelig baseret på de nyeste forskningsresultater inden for sundhed og ernæring,” oplyser indehaverne af Fit & Sund Hørsholm, Mette og Morten Tjæder, i en pressemeddelelse.

Den enkelte i centrum

Lea Jørgensen er uddannet klinisk diætist i 2015 og har allerede stor erfaring med individuel vejledning og gruppebaseret undervisning inden for specialer som overvægt, diabetes, PCO/PCOS (hormonforstyrrelser) og madlavningskurser.
“For mig handler sundhed om fysisk og psykisk velvære og livsglæde. Jeg lægger derfor vægt på at støtte den enkelte person i at skabe forandringer, der varer ved. Og det er altid min målsætning, at vi sammen finder frem til de forandringstiltag, som giver mening for den enkelte og som er mulige at tilpasse ind i lige præcis ens livsstil og hverdag,” oplyser Lea Jørgensen.
Hun tror på, at fundamentet for succes med et varigt vægttab er, at man selv er i centrum under hele processen.

Sin egen kamp

Den 29-årige diætist har selv en historik med overvægt, slankekure, nederlag og en indre kamp mod et forvrænget selvbillede.
“Jeg fandt frem til, at så længe jeg startede på slankekure, ville jeg aldrig lykkes med at blive glad for min krop, fordi det var urealistisk at skulle være på en bestemt kur for altid. Derfor har jeg i min vejledning et stort fokus på, at det ikke skal være endnu en slankekur, men skal målrettes ens livsstil,” fastslår Lea Jørgensen, der ved siden af arbejdet som diætist også arbejder som handicaphjælper og er frivillig rådgiver hos Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade.

Nye hold

Hos Fit & Sund Hørsholm startes her i januar blandt andet to hold - FitCamp og MCamp - som vil være otte ugers forløb med diætetisk vejledning og personlig træning. Derudover indledes også et 12 ugers forløb udelukkende med diætetisk vejledning.

Publiceret 10 January 2018 08:00

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV