Nye caféforpagtere:

Vi vil skabe mere liv i Kulturhus Trommen

Hørsholmparret Bo Lindhardt og Mette-Marie Ejby Nielsen står klar til at drive kulturhus-caféen videre efter et års vakuum

Af
Morten Timm

Morten Timm

Efter et år uden forpagtere af caféen i Kulturhus Trommen er Hørsholm Kommune nu klar med en ny forpagtningsaftale.
Her fra 1. januar er forpagtningen lagt i madkurven hos det lokale par Bo Lindhardt og Mette-Marie Ejby Nielsen, som i forvejen driver selskabs- og cateringfirmaet Drøhse & Lindhardt, takeaway-stedet 'Bøf og Bolle' i Pennehave, samt kantinedriften på Rungsted Gymnasium.
Parret mangler lige de sidste tilladelser, herunder spiritusbevilling, men forventer at åbne caféen i kulturhuset i midten af februar, muligvis før. Og deres foreløbige navn til stedet er 'Bøf og Broccoli'.
“Vi vil gerne skabe mere liv i Kulturhus Trommen. Jeg synes ikke, at huset bruges nok i forhold til, hvad det burde, og vi mangler at have et hyggeligt og socialt samlingsted. Selvfølgelig er det en udfordring at få vendt det til noget positivt, men jeg satser på, at det lykkedes og har ingen betænkeligheder,” siger 46-årige Bo Lindhardt, der er født og opvokset i Hørsholm og i kraft af at have arbejdet i byen stort set hele livet, har et ganske indgående lokalkendskab.

Vil ramme bredt

Sammen med sin jævnaldrende kæreste Mette-Marie glæder han meget til at komme i gang og lige nu finpudser de det endelig koncept for stedet, men gerne vil sige, at de vil ramme flere segmenter, så de både kan tilbyde noget til seniorerne, de unge og børnefamilierne.
“Vi vil prøve at ramme bredt, og til gode priser. Med et varieret menukort af både klassiske retter, konceptmenuer, god kaffe og kage. Derfor vil vi trække tråde til Bøf og Bolle, men også byde på smørrebrød samt sandwich og burgere i løbet af dagen, inden vi i aftentimerne planlægger at gå over til en slags familierestaurant med buffet for både børn og voksne, men vel og mærket uden man selv skal stå og øse op,” fortæller Bo Lindhardt til Ugebladet.
“Jeg ser det som vores fornemmeste opgave at kunne levere en samlet pakke, som også gælder når Trommen lejes ud til en virksomhed og når der holdes arrangementer, hvor vi vil skabe en stemningsfuld ramme om de gode oplevelser. Vi skal vænne folk til at komme derned. Det vil vi gøre ved at prissætte rigtigt, have det udbud og hele tiden tilpasse os,” tilføjer han.
Netop via deres catering-virksomhed i Kokkedal Industripark har de faciliteter, hvor produktionen kan samles og omkostningerne kan holdes nede uden at gå på kompromis med kvaliteten. Her er det essentielle at have de rigtige medarbejder, fastslår Bo Lindhardt.

Glad udvalgsformand

Samarbejde med kulturhus Trommen er slet ikke nyt for Bo Lindhardt, idet han siden lukningen af Café Allehånde med udgangen af 2016 faktisk har samarbejdet musikchef Bina Hjorth omkring leveringen af mad til Trommens aftenarrangementer.
At der endelig er en forpagtningsaftale på plads for caféen i Kulturhus Trommen ser Nadja Maria Hageskov (K), formand for Sport-, Fritid- og Kulturudvalget, også på med stor tilfredshed.
”Jeg glæder mig over, at der er fundet en ny og dygtig forpagter til cafeen. Jeg vil ikke lægge skjul på, at det har været højt på ønskelisten, da cafeen i Kulturhuset er med til at binde huset sammen. Jeg håber på, at den nye forpagter med sit koncept kan være med til at skabe ekstra liv og stemning i Kulturhuset til glæde for alle.”

Begyndte hos Alfredo

Bo Lindhardt har mere end 26 års erfaring fra branchen, siden han i slutfirserne begyndte på pizzeria Alfredo for senere at blive medejer af stedet, inden han fortsatte på hedengangne Nokken og O'Gradys.
Efter nogle år væk fra restaurationsbranchen vendte 46-årige Bo Lindhardt stærkt tilbage i 2005, hvor han etablerede sit cateringselskab, der i dag tæller 10 medarbejdere og råder over 450 m² køkken og lager. Efterfølgende kom Bøf og Bolle til, og som i dag primært drives af parrets søn Anton på 20 år.

Fakta
Ifølge Hørsholm Kommune er der i forpagtningsaftalen pr. 1/1-18 med Bo og Mette-Marie Lindhardt lagt vægt på et godt og varieret menukort til de mange forskellige borgergrupper, der hver dag kommer i Kulturhuset.
Derudover skal cafeen også støtte op om biograf-, koncert- og bibliotekstilbuddene således, at mad og oplevelser kan forenes.

Publiceret 10 January 2018 12:15

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV