Mindeord:

Årets frivillige ildsjæl er død

Per Knudsen døde søndag i en alder af 69 år. Han bisættes fra Karlebo Kirke lørdag den 27. januar

Mindeord skrevet af Per Frost Henriksen og Henrik Greiffenberg, Karlebo Idrætsforening:
Det var med stor sorg, at Karlebo Idrætsforening søndag 21. januar modtog den triste besked om, at vores frivillige ildsjæl Per Knudsen var død i en alder af 69 år. Selvom kræften desværre vandt til sidst, vil Per Knudsen for altid være en del af Karlebo IFs historie.
Til årets sommerfest i 2017 lød der ved åbningen, under bankospillet, et bragende bifald, da Per Knudsen, synligt rørt, modtog 'Årets KIF'er', som bevis på en stor mangeårig frivillig indsats i Karlebo Idrætsforening, især har han år efter år sørget for flotte gevinster til Karlebo Sommerfests bankospil. ”Han er et positivt og ordentligt menneske, der er rigtig god at tale med,” lød det blandt andet i motivering i 2017 til KIF's fornemmeste pris til Per Knudsen.
Per Knudsen var vellidt af alle. En medmenneskelig ildsjæl alle kunne stole på, ”en aftale er en aftale,” lød det ofte fra ham. Han holdt ord. Han var et skønt og dejligt menneske, der varmt og hjælpsomt, på sin egen stille og finurlige facon fik tingene til at glide uden konflikter.
Karlebo Sommerfest har mistet noget af sin sjæl og varme med Pers død. Det varme smil. De velmente kommentarer og spørgsmål. En skål og ”nu skal vi hygge os”. Det var Pers varemærke. Han ville alle det bedste og han nød at yde en frivillig indsats. Han satte aldrig sig selv øverst, han ville fællesskabet på den fede måde. Vi følte os alle trygge og godt tilpas ved Pers side.
Pladen er fuld. Den sidste brik er lagt. Vi sender de varmeste tanker til Pers elskede Helen.
Æret være Per Knudsens minde.
Per Knudsen blev født 26. marts 1948 og døde 21. januar 2018. Han bisættes fra Karlebo Kirke lørdag den 27. januar kl. 14.30.

Publiceret 23 January 2018 15:30

Ugebladet Hørsholm nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Ugebladet Hørsholm
SENESTE TV