Ved siden af deres firma

Ved siden af deres firma "DK Gulv og Malerservice Hørsholm" skal Diana og Jens også passe Foderbrættet i Rungsted, og det glæder de sig til. Foto: Morten Timm

Diana og Jens genåbner Foderbrættet:

"Vi skal være kendt på pølsen og det hjemmelavede"

Pølsevognen Foderbrættet i Rungsted genåbner nu med Diana Krey og Jens Gantzel som nye ejere

Af
Morten Timm

Morten Timm

Efter et halvt års tid med lukkede skodder er Foderbrættet på Rungstedvej ved Strandvejen klar til at genåbne.

Det er Hørsholm-ægteparret Diana Krey og Jens Gantzel, der på torsdag 8. februar kl. 10.30 atter slår lugen op til den lokale pølsevogn i Rungsted. De har købt vognen af Lars Hamilton, efter sygdom sidste år tvang ham til at stoppe, og de har forpagtet stadepladsen af Hørsholm Kommune.

“Jeg har altid ønsket mig at eje den pølsevogn, og jeg fik den også tilbudt for 20 år siden, men da passede det ikke lige ind,” fortæller 52-årige Jens Gantzel, der har boet i Hørsholm hele sit liv og sammen med fruen driver firmaet 'DK Gulv og Malerservice Hørsholm'.

Familiens egne opskrifter

Nu vil parret - sideløbende - prøve kræfter i en anden branchen, som pølsevognsejere. Og sammen med deres døtre Vanessa og Natalie har de gjort det til et familieforetagende, hvor de satser på kvalitet.

“Vi skal være kendt på pølsen og det hjemmelavede, vores frikadelle-, flæskestegs- og bøfsandwich,” understreger Diana Krey og Jens Gantzel.

Parret har på seneste finjusteret familiens egen frikadelleopskrift, ligesom de fortsætter med pølser fra Tican, som forgængeren Lars Hamilton også serverede. De er kendt for højere kødindhold.

“Vi har også købt et restlager af deres medisterpølse, som vi mener, er verdens bedste. Det er meget vigtigt, at vi giver kunderne høj kvalitet, og det skal være her, at du får byens bedste og gladeste pølser,” fortæller parret, hvor ikke mindst Jens har været faste kunder på Foderbrættet gennem mange år.

“Det skal også helst være sådan, at man siger 'hold kæft, det er en god frikadellesandwich, I har',” tilføjer Jens Gantzel.

Foderbrættet holder åbent mandag til fredag fra kl. 10.30-18 og lørdag kl. 10.30-15. Søndag holdes lukket.

Diana Krey og Jens Gantzel, Hørsholm, glæder sig meget til at genåbne pølsevognen ’Foderbrættet’ på Rungstedvej ved havnen, hvor de blandt andet vil byde på hjemmelavede frikadelle-, flæskestegs- og bøfsandwich. Foto: Morten Timm

Diana Krey og Jens Gantzel, Hørsholm, glæder sig meget til at genåbne pølsevognen ’Foderbrættet’ på Rungstedvej ved havnen, hvor de blandt andet vil byde på hjemmelavede frikadelle-, flæskestegs- og bøfsandwich. Foto: Morten Timm

Publiceret 05 February 2018 09:00