I september 2017 afleverede Skou Gruppen Københavns Museums nyrenoverede bygninger Stormgade 18 og 20 til bygherren. Pressefoto

I september 2017 afleverede Skou Gruppen Københavns Museums nyrenoverede bygninger Stormgade 18 og 20 til bygherren. Pressefoto

Rekordoverskud fra Skou Gruppen

Samtidig med en omsætning, der er vokset med næsten 30 procent, har entreprenørvirksomheden styrket overskudsgraden

Fra 1. oktober 2016 til 30. september 2017 har Skou Gruppen A/S opnået en omsætning på 428 millioner kroner (326 millioner kroner i 2015/16) og et resultat før skat på 32,5 millioner kroner (18,3 millioner kroner i 2015/16). I forrige årsregnskaber har Skou Gruppen brystet sig med en overskudsgrad på 5,7 procent, og den er nu vokset til 7,6 procent i regnskabet for 2016/17. Det meddeler virksomheden i en pressemeddelelse.

Nervøs for mere vækst

”Vi har hævet vores indtjening, selvom vi har været igennem en kraftig vækst, der har lagt et stort pres på hele organisationen. Det er vi ovenud tilfredse med og glæder os over, at den kæmpe indsats, vores medarbejdere har lagt på byggepladserne, afspejler sig i et rigtig flot regnskab,” siger Martin Skou Heidemann, administrerende direktør i Skou Gruppen.

Da Skou Gruppen fremlagde regnskab for et år siden, meddelte Martin Skou Heidemann samtidig, at ambitionen for regnskabsåret 2016/17 ikke var en større omsætning.

Skou Gruppens ledergruppe var nervøs for, at det ville skabe ubalance i organisationen og skade overskudsgraden, hvis omsætningen fortsatte med at vokse yderligere. Den frygt er nu blevet gjort til skamme.

Nøglen til succes

”Markedet har efterspurgt os mere, end vi troede, og den udfordring har vi stolte taget op. Det har betydet, at vores antal af byggesager er steget ligesom byggesagernes størrelse”.

“Vi har derfor investeret mange ressourcer i, at organisationen kunne følge med og i at sikre den stramme byggestyring, som er nøglen til vores succes og til at levere kvalitet,” forklarer Martin Skou Heidemann.

jbe

Publiceret 08 February 2018 06:00