Nordea-filialdirektør Jakob Bruun-Møller rykker nu sin afdeling væk fra gadeplan og på første og anden sal i Hovedgaden. Foto: Morten Timm

Nordea-filialdirektør Jakob Bruun-Møller rykker nu sin afdeling væk fra gadeplan og på første og anden sal i Hovedgaden. Foto: Morten Timm

Nordea bliver kontantløs og flytter til første sal

Filialen i Hovedgaden tager konsekvensen af de digitale betalingsløsninger

Af
Morten Timm

Morten Timm

?Tiden hvor det var vigtigt for en bank at have en filial liggende i gadeplan på et butiksstrøg er forbi.

I Hørsholm bliver det nu synligt i Hovedgaden, hvor Nordea flytter ud af stueetagen og indretter sig på ejendommens 1. og 2. sal.

“Der er sket en markant ændring i, hvordan vores kunder benytter banken. De manuelle transaktioner i vores område er de sidste år faldet med 20 procent, og vi oplever, at flere og flere kunder er kontantløse og benytter sig af vores digitale muligheder og enkle kortløsninger, inklusiv MobilePay og Apple Pay,” siger Jakob Bruun-Møller, filialdirektør  i Nordea, om baggrunden for, hvorfor det ikke længere giver værdi at udfylde alle ejendommens etager i gågaden.

“Der er også meget lidt aktivitet ved kasserne, og de er dyre at opretholde. Derfor lukker vi kassefunktionen også 12. marts,” tilføjer han.

Ændringerne hos Nordea i Hovedgaden meldes netop i disse dage ud til bankens kunder.

“Vi byder vores nuværende og nye kunder velkommen i lokalerne på 1. og 2. sal, hvor vi fortsat vil hjælpe med at få dækket kundernes bankbehov. Det er også muligt at møde vores bankrådgivere på computeren eller iPad’en,” oplyser Jakob Bruun-Møller.

Nordea fastholder deres pengeautomat i Hovedgaden, hvor man kan hæve og indsætte kontanter og hæve Euro.

Nordea lejer sig ind i ejendommen, og det er ikke oplyst, hvad der i fremtiden skal være i stueetagen.

Publiceret 13 February 2018 08:00