Hørsholm 79ers kvinder bliver ene om at repræsentere klubben i den danske basket-top i næste sæson.

Hørsholm 79ers kvinder bliver ene om at repræsentere klubben i den danske basket-top i næste sæson.

Basket i Hørsholm:

Ofrer mændene for at undgå konkurs

79ers trækker herreholdet ud af ligaen, men fortsætter med kvinderne, der er på guldkurs

Af
Hørsholm 79ers vil i næste sæson kun stille med et hold i kvindernes bedste basket-liga. Mændene spiller den nuværende sæson færdig

men trækkes ned i

Hørsholm 79ers vil i næste sæson kun stille med et hold i kvindernes bedste basket-liga. Mændene spiller den nuværende sæson færdig, men trækkes ned i 1. division fra næste sæson.

Alt dette sker for at afværge en truende konkurs i selskabet bag Hørsholm 79ers.

Situationen har længe været uholdbar, og det er alene pga. enkelte sponsorers store velvillighed og hjerte for klubben, at den ikke er gået konkurs tidligere, hedder det i en pressemeddele4lse fra Hørshokm 79ers Basketball.

Direktør for Hørsholm 79ers, Peter Damm, oplyser i pressemeddelelsen, at selskabet i flere sæsoner har “trukket alt for store veksler på nogle få sponsorer. Hverken vi eller sponsorerne ønsker at denne klub skal finansieres af nogle få personer. I denne sæson har vi igen fået et stort hovedsponsorat fra Bækgården, mens klubben ikke er lykkedes at komme med den planlagte resterende indtægt til at sikre fortsat drift. Derfor stod klubben overfor en snarlig konkurs, som dog igen er blevet afværget af Bækgården, og endda således at begge hold kan spille sæsonen færdig.”

Direktøren håber, at klubben indenfor en overskuelig periode igen kan finde opbakning til at have både kvinder og mænd i den bedste liga.

Som et led i bestræbelserne på at komme på fode igen har det været nødvendig at afskedige visse nøglemedarbejdere.

Klubben oplyser i pressemeddelelsen, at da Hørsholm 79ers Basketball er opdelt i en forretningsenhed og en forening, har ovenstående situation ingen direkte implikationer for klubbens ungdomshold, som vil fortsætte med samme ambitionsniveau som i dag.

Publiceret 02 March 2018 08:30