Steen og Anne Toft knokler for at blive klar til åbning af VIVI torsdag i Pernilles tidligere butik. Foto: Fred Jacobsen

Steen og Anne Toft knokler for at blive klar til åbning af VIVI torsdag i Pernilles tidligere butik. Foto: Fred Jacobsen

Ejerskifte i KongevejsCentret:

Beholder Irene, Gitte og køleskabet

Pernille skifter navn til VIVI og åbner torsdag

Af
Fred Jacobsen

“Der er jo en grund til, at en butik kan være samme sted i over 40 år,” siger Steen Toft, mens han sammen med hustru Anne knokler med at få de sidste ting på plads til åbningen på torsdag.

For 8. marts er dagen, hvor modebutikken Pernille i KongevejsCentret bliver til VIVI. Og selv om det forleden endnu ikke var til at se, hvordan butikken vil tage sig ud, vil der være genkendeligheder for de tidligere kunder.

“Jeg beholder Irene og Gitte, som folk kender - og køleskabet,” fortæller ejeren, Steen Toft.

VIVI i KongevejsCentret er hans tredje butik i rækken. Det begyndte i Taastrup, hvor han overtog VIVI, som havde ligget dér i 40 år.

Sidste år kom der så en butik til i Ballerup, og nu i Hørsholm.

“Jeg har handlet en del med Pernille tidligere - butikken er veldrevet og har den rigtige beliggenhed,” siger 54-årige Steen Toft, der som tidligere rejsende i tøj kendte den tidligere ejer, Lise Lotte Warnke, godt.

Hun sagde forleden stop efter 45 år, og Steen og Anne Toft har tænkt sig at værne om de dyder, der har gjort, at en butik kan ligge samme sted i så mange år.

“Høj service og hygge om kunderne,” lyder opskriften.

Publiceret 06 March 2018 09:30