Gitte Graugaard er oprindelig uddannet cand. merch, men har siden kastet sig over medidation- og mindfulness for børn. Nu bliver hun en del af klinikken 360° Sundhed i Pennehave. Pressefoto

Gitte Graugaard er oprindelig uddannet cand. merch, men har siden kastet sig over medidation- og mindfulness for børn. Nu bliver hun en del af klinikken 360° Sundhed i Pennehave. Pressefoto

Meditationscoach rykker ind hos 360° Sundhed

Gitte Graugaard, Hørsholm, bliver en del af sundhedsklinikken i Pennehave

Af
Morten Timm

Morten Timm

Den 40-årige forfatter, energimentor, coach og børnemindfulness-instruktør Gitte Graugaard, Hørsholm, er blevet en del af eksperterne i klinikken 360° Sundhed i Pennehave.

Her vil hun sætte et stærkere fokus på det mentale og sammenhængen mellem det indre og det ydre, oplyser Gitte Graugaard selv i en pressemeddelelse.

Hun har via sit koncept 'Room for You' i flere år arbejdet med at skabe indre ro og balance i den svære overgang mellem karriere og familieliv og åbner op til hjertets stemme.

“For alt for mange er stressede, har ondt i livet og lever ikke et liv med passion. Det vil jeg gerne hjælpe dem til at forandre,” siger Gitte Graugaard, der har flyttet sit virke som forfatter, coach og mentor fra Klampenborg til Rungsted.

Udover at komme tættere på hjemmet har det også været vigtigt for den 40-årige terapeut at holde til så tæt ved skoven.

“Jeg tager ofte mine klienter med ud i skoven til walk and talk coaching. Det hjælper mange til at få perspektiv og ro - og så er det altid dejligt at trave,” fortæller Gitte Graugaard, der på sådan en dag med flere klienter kan komme op på små 30.000 skridt i skoven.

Naturens energi

Naturens energier er også en del af den metode Gitte bruger til healing og balance, hvor klienterne ledes ind i deres indre verden gennem meditation.

“Jeg elsker at løfte mennesker og hjælpe dem til at se nye muligheder”, fortæller Gitte Graugaard.

Det nye samarbejde passer godt ind i klinikkens vision, der med kiropraktor Ole Wessung i spidsen længe arbejdet holistisk med behandlinger af fx ryg og sportsrelaterede problemer.

“Med Gitte kan vi udvide vores eksisterende tilbud og skabe endnu mere fokus på det mentale og indre. Det lægger sig godt op af vores strategi,” forklarer Ole Wessung, der også ser en mulighed for, at hun kan hjælpe de mange elitesportsbørn, der kommer i klinikken.

Både søndag 8. og lørdag 14. april afholder Gitte Graugaard “Lyt til dit hjerte”-workshop, hvor hun åbner klinikken i tre timer og leder vejen ind i det indre og skruer op for hjertets stemme.

Publiceret 24 March 2018 09:30