Efter sommerferien ser det ud til at skodderne på Rungsted Kyst Station igen rulles op til en ny kiosk. Foto: Morten Timm

Efter sommerferien ser det ud til at skodderne på Rungsted Kyst Station igen rulles op til en ny kiosk. Foto: Morten Timm

Rungsted Kyst Station:

Ny kiosk på vej

Klar til at åbne, når sommerens sporarbejde er færdig i august

Af
Fred Jacobsen

Få måneder efter at 7 Eleven kiosken på Rungsted Kyst Station blev lukket, er der nu en ny på vej. Men det sker formentlig først en gang efter sommerferien.

Manden bag den nye kiosk er Muhammad Naim. Han har lejet lokalerne på stationerne både på Rungsted Kyst og Espergærde.

“Jeg har lige fået nøglerne, og det ligger fast, at jeg åbner en kiosk på Espergærde Station 1. juni,” fortæller Mohammad Naim.

I Rungsted vil kiosken formentlig komme senere, fordi der som sidste år. i sommerferien vil være sporarbejder på Kystbanen, der i flere uger lukker for togtrafikken til og fra stationen. I perioden erstatter busserne togene og kører til og fra østsiden.

“Jeg regner med at åbne i august,” fortæller Muhammad Naim, der i forvejen driver et par kiosker i København, hvor han bor, og ifølge egne oplysninger “har gjort det siden jeg var 18 år”.

Varerne ifølge Naim almindelige kioskvarer som fastfood, kaffe, cigaretter og hvad passagererne har brug for på rejsen.

Pendlertalsmand Michael Randrup er glad for, at der igen åbnes kiosker på de to kystbanestationer.

“Det betyder først og fremmest noget for trygheden på stationerne og øger servicen for den rejsende. Så vi er glade,” siger pendlernes talsmand, til Ugebladet.

Publiceret 02 May 2018 16:45