Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

Samlede 1.500 til foredrag:

Nu kommer hemmelig gidselforhandler til Hørsholm

79ers støttegruppe samler penge ind til trængte Hørsholm 79ers med unikt foredrag

Sidst samlede hun 1.500 mennesker til foredrag i Børsen. Og 23. maj kan hun opleves i Hørsholm ved et arrangement, der skal være med til at rejse penge til økonomisk trængte Hørsholm 79ers Basketball.

“Vi har fornøjelsen af at invitere til foredrag med en af Danmarks mest spændende kvinder, der har erfaringer, alle kan brug i deres dagligdag. Hun arbejder med mange af de sager, du hører om i medierne, men hvor du aldrig møder kvinden, der løser problemerne,” annoncerer Hørsholm 79ers Erhvervsnetværk, der er arrangør af foredraget, i en pressemeddelelse.

Anonym og alligevel kendt

“Når vi møder hende face-to-face, ser man en jordnær passioneret og hjertevarm kvinde, der udstråler alt andet end benhård og nådesløs forhandler. Vores foredragsholder er Europas bedste forhandler ude i verdens brændpunkter f.eks. i forbindelse med gidseltagninger. Hun er anonym – og alligevel kendt, fordi det er et job, der kræver, at du holder dig fuldkommen ude af rampelyset,” skriver de videre.

Foredraget er en sjælden mulighed for at få et indblik i nogle af de sværeste forhandlinger, hvor mennesker i nød skal forhandles fri fra gidseltagere. Her kommer man tæt på de følelsesmæssige valg, der skal tages undervejs, hvis forhandling ikke går som forventet.

Foredraget holdes på Stadionallé 5, Rungsted Kyst, og der er begrænset antal pladser.

Salen er åben fra kl. 18.30 med mulighed for at netværke inden foredraget, der begynder kl. 19. Kl. 20.30-21.30 serveres vin og snacks, og der er igen mulighed for at netværke.

Billetter til arrangementet koster 399 kr. og købes på www.79ers.dk/billet.jesl

Publiceret 13 May 2018 08:00