Christian Ankerstjerne elsker at nørde med globus og rejseplaner - nu laver han forretning ud af det. Foto: Fred Jacobsen

Christian Ankerstjerne elsker at nørde med globus og rejseplaner - nu laver han forretning ud af det. Foto: Fred Jacobsen

Nyt rejsebureau hiver drømmene op af skuffen

Nystartet rejsebureau i Hørsholm vil gøre det sjovere at købe pakkerejser

Af
Fred Jacobsen

“Jeg har lavet mange fornemme rejser gennem tiderne. Det er mine drømme.”

Siden februar er nogle af drømmene blevet ganske konkrete. For i stedet for at putte de flotte pakkerejser ned i skuffen, har Christian Ankerstjerne stiftet rejsebureauet Ankerstjerne Rejser med det udgangspunkt at gøre det anderledes end den traditionelle rejsebranche.

“Går man efter en rejse til Thailand i et resort med all inclusive, så er det ikke her,” siger den nybagte rejsebureauejer til Ugebladet.

I stedet får man hos ham hjælp til den rejse, man selv gerne vil på - og Ankerstjerne Rejser har desuden specialiseret sig i familie- og kulturrejser til Nordamerika og Centraleuropa.

45-årige Christian Ankerstjerne driver rejsebureauet ved siden af fuldtidsjobbet som kommunikationschef i Dansk Kiropraktorforening og har erfaring med rejsebranchen fra sin tid som pressechef i Visit Danmark.

“Det skal være sjovt”, er hans motto, fordi idéen er født ud af interesse.

“Jeg er sådan en nørd, der elsker at se på kort og lave planer om aftenen. Faktisk som en forfatter, der skriver til skuffen. Min kone har igennem årene sagt nej til mange af mine rejseplaner,” fortæller han.

Publiceret 15 May 2018 08:00