Nu skal der ske noget:

Ny plejeplan på vej til Kokkedal Golfklub

Banearkitekt skal sikre plan, der tilgodeser golf, planter og dyr

Af
Fred Jacobsen

Der er brug for en helt ny plan for beplantningen på det område, hvor Kokkedal Golfklub befinder sig.

Det mener Miljø- og planlægningsudvalget (MPU), som derfor har besluttet at sætte en helt ny plejeplan i værk. Den hidtidige plan udløb i 2015 - og læser man baggrundsmaterialet til udvalgsmødet, fremgår det klart, at hverken kommunens administration eller politikerne mener, der er blevet gjort det, der skal i området for at “danne en god landskabelig helhedsvirkning”.

Efter et dialogmøde i maj 2015 gik golfklubben i gang med at fælde træer og buske efter en plan, klubben selv havde fremsat.

“Ved første besigtigelse i februar 2016 stod det klart for administrationen, at der fortsat manglede at blive fældet mange træer”, før det svarede til det, klubben selv havde foreslået. Og ved den seneste besigtigelse i marts 2017 konstaterede kommunen, at der var “store områder med spredte og skamskårne træer, som næppe ville komme til at danne en god landskabelig helhedsvirkning”.

Nu skal der så hyres en professional banearkitekt, så den ny plan, der skal tilgodese golfsporten, planter og dyr forligger endnu i år.

Publiceret 15 May 2018 11:45

SENESTE TV