Jørgen Holst er ikke kun blevet forretningsdrivende i Hørsholm med overtagelsen af byens renseri. Familien er også rykket til Hørsholm. Foto: Morten Timm

Jørgen Holst er ikke kun blevet forretningsdrivende i Hørsholm med overtagelsen af byens renseri. Familien er også rykket til Hørsholm. Foto: Morten Timm

Hørsholm var lige stedet for ny renseri-ejer

Ægteparret Jørgen og Karin Holst har overtaget renseriet i Kongevejs Centret

Af
Morten Timm

Morten Timm

Det er højsæson i renseribranchen. Folk skal have ordnet deres vintertøj efter sæsonen, og tøjet til de mange fester, foråret traditionen tro byder på, først med konfirmationer og bryllupper.

Men den travle tid kan kun glæde den nye renseri-ejer i Hørsholm, Jørgen Holst, der sammen med sin kone Karin Holst har overtaget renseriet i Kongevejs Centret og Refina Rens i Pennehave fra Bjarne Jepsen.

“Min kone har nu i fire år haft renseri i Gentofte, og da vi solgte vores engrosvirksomhed på Grønttorvet begyndte vi at kigge efter noget andet. Da vi hørte, at det her var sat til salg, var jeg var forbi og ikke tvivl om, at Hørsholm var stedet,” fortæller Jørgen Holst.

Parret er også på privatfronten flyttet fra Greve til Hørsholm, så han nu kun har fem minutter på arbejde, mens Karin lige skal til Gentofte.

“Ja, vi passer hver vores forretning,” siger Jørgen Holst, der med overtagelsen har ændret forretningens navn til Sofort Rens & Vask og har moderniseret med nye maskiner, installering af gasvarmeanlæg, der bruger 30 procent mindre energi, plus genbrug af vandet til vask. Renseriet i Pennehave har de lukket.

“Jeg kan jo kun være ét sted af gangen, og det er også mest effektivt med ét sted, i stedet for at transportere tøj frem og tilbage,” tilføjer han.

Publiceret 25 May 2018 08:30