Lars Lilholt Band kommer til Hørsholm og giver koncert på årets store Kulturdag, der holdes lørdag 1. september på Ridebanen. Pressefoto

Lars Lilholt Band kommer til Hørsholm og giver koncert på årets store Kulturdag, der holdes lørdag 1. september på Ridebanen. Pressefoto

’Kald det kærlighed’ på Ridebanen

Årets Kulturdag 1. september byder på fuld koncert med Lars Lilholt Band

Lars Lilholt Band bliver det musikalske hovednavn på årets Kulturdag på Ridebanen, der opleves lørdag 1. september.

Det populære orkester drager på sommerturné med et helt nyt og endnu ikke navngivet album i bagagen.

Koncerten på Kulturdagen er programsat til at begynde kl. 17.30 og bliver en fuld koncert på to gange en time med indlagt pause.

“Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at få en rigtig god aftale i hus med Lars Lilholt Band til Kulturdagen. Få kan som Lars Lilholt Band samle publikum. Det er et perfekt orkester til en folkelig Kulturdag på Ridebanen,” siger Trommens snart afgående musikchef Bina Hjorth i en pressemeddelelse.

Gennembrud på Roskilde

Lars Lilholt Band blev startet i 1983, slog igennem på Roskilde Festival og har spillet kontinuerligt hvert år lige siden.

Foruden Lars Lilholt er guitarist Gert Vincent den eneste tilbage fra den oprindelige besætning.

Lars Lilholt Band har solgt 2,5 millioner albums gennem tiden med klassikere som 'Kald det kærlighed' og 'Onkel Christian' som de største hits.

Årets Kulturdag på Ridebanen er arrangeret af Hørsholm Kommune og Kulturhus Trommen og byder fra kl. 10 til midnat på levende musik, underholdning og præsentation af en lang række af kommunens foreninger.

Publiceret 30 May 2018 14:45