Mette Juhl Foghmar, Kokkedal, er 1. juni tiltrådt stillingen som ledende oversygeplejerske på Børne- og Ungeafdelingen på Hvidovre Hospital. Pressefoto

Mette Juhl Foghmar, Kokkedal, er 1. juni tiltrådt stillingen som ledende oversygeplejerske på Børne- og Ungeafdelingen på Hvidovre Hospital. Pressefoto

Mette bliver ledende oversygeplejerske for børn og unge-afdeling

Sygeplejersken fra Kokkedal tiltræder ny stilling på Hvidovre Hospital

Mette Juhl Foghmar er 1. juni tiltrådt stillingen som ledende oversygeplejerske på Børne- og Ungeafdelingen på Hvidovre Hospital, som er Danmarks største almene børneafdeling. Selve børne- og ungespecialet er nyt for hende, men hun kommer til afdelingen med kufferten fuld af ledelseserfaring:

”Jeg nåede at være sygeplejerske i to år, før jeg blev leder første gang, og siden har jeg haft lederstillinger på flere forskellige niveauer. Jeg vælger at se det som min fordel her i starten, at jeg ikke er filtret ind i det faglige, så jeg kan være nysgerrig og rykke noget på den måde, og der er mange stærke faglige kompetencer i afdelingen, som jeg kommer til at læne mig rigtig meget op af,” fortæller hun i en pressemeddelelse.

Mette Juhl Foghmar bor med sin familie i Kokkedal, og snart banker sommerferien med familien på.

”Selv om jeg og min mand synes, det kunne være lækkert at holde ferie ved de italienske vinmarker, så venter vi med det og gør noget, som vores drenge på 15 og 18 år også synes er sjovt. Fx er vi begyndt at tage på ferier med mulighed for dykning. Jeg har aldrig brudt mig om at få hovedet under vand, men sidste år udfordrede jeg mig selv og tog et dykkercertifikat. Det at dykke ned på 17 meter, det er virkelig fedt. Du kan nok godt skrive, at jeg får energi af at udfordre mig selv,” slutter Mette Juhl Foghmar.

gs

Publiceret 10 June 2018 08:00