Ny 'gammel' salgschef på Ugebladet: Dejligt at være tilbage

Frank Nielsen er efter syv år i 'eksil' rykket tilbage til sin gamle avis

Af
Fred Jacobsen

Efter syv år i eksil forskellige steder i Nordsjælland er Frank Nielsen nu klar til igen at rykke ud for Ugebladet. Og både for ham selv og kunderne i byen bliver der tale om et gensyn. For Frank Nielsen har tidligere i 12 år været et kendt ansigt for kunderne.

"Det er dejligt at være tilbage. Og jeg kan konstatere, at butikslevet lever i både Hørsholm og Rungsted," konstaterer 50-årige Frank Nielsen, der er Ugebladets nye salgschef.

Frank Nielsen bor i Hornbæk sammen med sin hustru Anna og to drenge på 18 og 23 år og var fra 1999 til 2011 ansat som annoncesælger på Ugebladet, da vi endnu holdt til på Hækkevej.

Efter tiden i Hørsholm gik turen til Allerød Nyt i to år og derefter til Ugeposten i Gribskov, hvor Frank Nielsen har slået sine folder de seneste tre år. Ugebladets nye gamle salgschef begyndte sin karriere på Søndagsavisen, hvor han var vra 1988 og frem til sin entré på Høkkevej i 1999.

Frank Nielsen afløser Rikke Lykke Nielsen, der i en kort periode var salgschef efter Mikkel Christensen, der forlod Ugebladet tidligere på foråret til fordel for bilbranchen.

"Jeg kender jo byen ud i de fleste hjørner, så der vil være en masse genkendelse i at komme rundt omkring," lyder det fra en glad Frank Nielsen.

Publiceret 17 June 2018 07:00