Rungstedspejderne på sommerlejr. Privatfoto.

Rungstedspejderne på sommerlejr. Privatfoto.

Forbud slukkede Rungstedspejdernes bål

Afbrændingsforbud ramte 37 spejdere på sommerlejr

37 spejdere fra Rungsted har i denne uge været på sommerlejr i Hinnerup ved Århus. Og selv om det har været en fantastisk uge med høj sol fra en skyfri himmel, så manglede der noget, fortæller spejderleder Mette Lynge:

"Vi blev udfordret midt på ugen da afbrændingsforbuddet ramte hele Danmark. Det betød at vi ikke kunne lave mad på bål og heller ikke tænde lejrbål om aftenen. Der er dog ingen der er gået sultne i seng og det kunne ikke ødelægge humøret hos nogen i gruppen," skriver hun i en pressemeddelelse.

Derudover forløb ugen med en række aktiviteter for de glade spejdere.

"Det har været en uge med masser sol og glade spejdere. Der har været forskellige aktiviteter hver dag med bla tinstøbning, bueskydning, pionering, O-løb, læderdyr og primidag. En dag besøgte vi den gamle by i Århus ligesom vi også med stor fornøjelse har besøgt Hinnerup badet. De store spejdere har været på hike hvor de bla var forbi Frijsenborg gods og sov ude i området inden de kom hjem efter 40 km i vandrestøvlerne. De små mikrospejdere på 6-8 år klarede lejren i fin stil med stor hjælp fra alle de store spejdere. Vores motto er “spejder lærer spejder” og det lever alle Rungstedspejderne op til," skriver Mette Lynge.

Publiceret 06 July 2018 11:51