Hørsholms første sommer velværemesse åbner lørdag 11. august i Hørsholmhallen. Foto: Colourbox

Hørsholms første sommer velværemesse åbner lørdag 11. august i Hørsholmhallen. Foto: Colourbox

Ny messe fokuserer på velvære og kropspleje

Sommer velværemesse for første gang i Hørsholmhallen i weekenden 11.-12. august

Af
Fred Jacobsen

Når Hørsholms første sommer velværemesse løber af stablen i weekenden 11.-12. august, vil det være med mellem 30 og 40 standholder. Det er arrangøren, Annette Geil Hansen, godt tilfreds med.

"Det er meget fint i forhold til, at det er første gang og at det er så tæt på sommerferien. Det skal være en hyggelig messe, derfor må der også godt være god plads til standholderne," siger hun til Ugebladet.

Når messen slår sine døre op i Hørsholmhallen lørdag 11. august kl. 10, er det med tilbud fra mange hylder, som alle er rettet mod velvære og pleje af hele kroppen.

Gave til de første

Du kan møde meget forskelligt som en optiker, yogaterapi, healing, en håndlæser, olier, badesalte, fodsalte, flydende vitaminer, kinesiologi og allergibehandling, kropsterapi, tarotkort, japansk facelift, klangmassage, hypnose/hypnoterapi med børn og teenagere, håndlavede fodindlæg, ioniseret/basiske vand, vandmaskiner, jordakupunktur, cupping massage, håranalyse, kunst, magnetsmykker og meget andet.

Arrangøren lover, at de først 50 gæster bliver modtaget med en lille godtepose med lidt fra standholderne, og så vil der blive trukket lod på indgangsbilletten hver time om præmier fra standholderne

Ud over boderne er der foredrag og workshops,hvor man kan komme lidt mere i dybden omkring enkelte behandlinger.

Messen er åben lørdag 11. og søndag 12. august fra kl. 10 til 17.

Publiceret 03 August 2018 07:45