Efter ni år i bestyrelsen for 15. Juni Fonden takker Jette Baagøe af. Pressefoto

Efter ni år i bestyrelsen for 15. Juni Fonden takker Jette Baagøe af. Pressefoto

Jette Baagøe stopper i 15. Juni Fonden

Den tidligere museumsdirektør stopper. Fonden takker for stor indsats i bestyrelsen

Efter ni år i bestyrelsen for 15. Juni Fonden takker Jette Baagøe af. Fondens formand Helene Kähler Hjenner udtaler:

”Jette Baagøe har som bestyrelsesmedlem i fonden ydet en uvurderlig indsats i fondens almennyttige arbejde og har derigennem været med til at sætte et væsentligt præg på 15. Juni Fondens virke inden for især natur og jagt, men også på fondens indsatser på kunst og kultur, samt sociale og humanitære områder”.

Jette Baagøe har med en baggrund i mere end 30 år som direktør for Jagt- og Skovbrugsmuseet været en central og entusiastisk figur omkring formidlingen af jagt og natur i Danmark. Jettes livslange og markante engagement er med rette blevet hædret i flere sammenhænge, herunder med Rungstedlundprisen og Danmarks Jægerforbunds Jægerpris, og Jette Baagøe blev i 1998 Ridder af Dannebrog.

Med Jette Baagøes udtrædelse af 15. Juni Fondens bestyrelse siger fonden således farvel til en kapacitet, men Jette Baagøe vil dog også fremover bistå med formidlingsmæssige aktiviteter i Arboretet i Hørsholm, hvor Fonden har til huse.

Nyt medlem er fundet

Samtidig siger 15. Juni Fondens bestyrelse velkommen til Jens-Christian Svenning, der er professor på Institut for Bioscience på Aarhus Universitet.

Fonden glæder sig til at drage nytte af Jens-Christian Svennings enorme erfaring fra hans omfattende forskning inden for biodiversitet og økologi.

Publiceret 10 August 2018 07:00