Peter Mahler Sørensen, administrerende direktør og medejer af designvirksomheden

Peter Mahler Sørensen, administrerende direktør og medejer af designvirksomheden "Please Wait to be Seated A/S", runder 50 år. Pressefoto

Designkøbmand fylder 50 år

Peter Mahler Sørensen, Vedbæk, fejrer rund fødselsdag

Peter Mahler Sørensen, administrerende direktør og medejer af designvirksomheden "Please

Wait to be Seated A/S", fylder 50 år i dag torsdag 13. september.

Fødselaren har en uddannelsesmæssig baggrund som cand. merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus samt supplerende lederuddannelse fra IMD Business School i Lausanne Schweiz. Salg, design, branding og ledelse er gennemgående træk i hans karriere, startende med det første job som marketing manager i softwarevirksomheden Ravenholm Computing A/S (i dag Comparex), hvor man bl.a. importerede og solgte landets første Internet browsere fra Netscape.

Efter nogle år som head of marketing & products hos Minolta, blev han hentet til Brandhouse for at starte en digital afdeling. Det blev til ialt ti år, heraf de sidste syv år som direktør for en af Brandhouse Gruppens sektioner, med fokus på ledelsesrådgivning, branding og kommunikation.

Her har han bl.a. rådgivet en lang række kendte detailhandelskæder, producenter af byggemateriale og - designprodukter, finansielle virksomheder og FMCG-brands.

Fra rådgiver til ejer

Efter dette skiftede Peter fra rådgiverrollen til at eje og lede møbel- og designvirksomheder. Først seks år adm. direktør og medejer af Engelbrechts Furniture A/S og nu som adm. direktør og medejer af Please Wait to be Seated A/S, en kun fire år gammel designvirksomhed, der sælger deres møbler og lamper gennem eksklusive forhandlere rundt omkring i verdenen.

Endvidere er Peter Mahler Sørensen bestyrelsesformand i Bygholm Wood A/S, bestyrelsesmedlem af arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S og medlem af VL-gruppe 38.

Arbejde og fritidsbeskæftigelser har ingen klare skillelinjer, da der er stort overlap. Passionen er nemlig dansk arkitektur fra 1950 til 1970, hvorfor han pt. også er i gang med at renovere et hus fra 1962 tegnet af Jørgen Bo & Vilhelm Wohlert (arkitekterne bag Louisiana Museum). Den resterende fritid bruges på netværkscykling, rockkoncerter, rejser og venner.

Privat bor Peter Mahler Sørensen i Vedbæk sammen med sin familie.

Publiceret 13 September 2018 06:00