14-årige Jacob Spang Olsen fra Hørsholm som Christian 7.s hemmelige ven, Jubi. Foto: Hergaard Fotografi

14-årige Jacob Spang Olsen fra Hørsholm som Christian 7.s hemmelige ven, Jubi. Foto: Hergaard Fotografi

Eventyrteatret:

Unge lokale talenter på scenen i Tivoli

Syv børn og unge fra Hørsholm og omegn medvirker i Eventyrteatrets musical "Den Magiske Maske" i Glassalen i Tivoli

Af
Pia Haabegaard

Når Eventyrteatret i dag har premiere på den nye familiemusical 'Den Magiske Maske' i Glassalen i Tivoli, er der hele syv unge scenetalenter med fra Hørsholm og omegn.

Forestillingen er et eventyr om den unge Kong Christian 7. og hans hemmelige venner, der er usynlige for alle andre, og den byder på overdådige rokoko-kostumer og eventyrlig sang, dans og skuespil med de prisbelønende unge talenter fra Eventyrteatret.

Ungt kongepar i knibe

Handlingen tager udgangspunkt i tiden kort efter, at 16-årige Christian bliver udråbt som Kong Christian 7. af Danmark og Norge og bliver gift med 15-årige Caroline Mathilde.

Alle ved hoffet vil styre det unge og uerfarne regentpar, som må kæmpe hårdt for at bevare både magten og deres ægteskab.

Køkkenpige og hofdame

De lokale talenter på scenen er 15-årige Eva Paludan fra Rungsted som Christian 7.s veninde Støvlet Katrine, 14-årige Jacob Spang Olsen fra Hørsholm som Christian 7.s hemmelige ven Jubi, 11-årige Emma Grant-Rosendahl Humlebæk som kongens køkkenpige Ulrikke, 14-årige Ingrid Puge fra Kokkedal som kongens hoftjener samt 10-årige Sophia Spang Olsen fra Hørsholm som intrigant hofdame.

Desuden medvirker 13-årige Julie Brinch og 19-årige Ulrikke Pilemand, begge fra Hørsholm, i Eventyrteatrets Parade, der underholder publikum i pausen foran Glassalen.

Forestillingen varer to timer med en pause på 20 minutter. Den er egnet for alle eventyrelskere fra fem år og opefter. Forestillingen spiller til og med 21. oktober, og billetter kan købes hos Billetlugen, Tivoli og Eventyrteatret.

Publiceret 06 October 2018 08:00