Fysioterapeuterne Søren Søgaard og Marianne Sorth glæder sig til at byde velkommen i de nye faciliteter.

Fysioterapeuterne Søren Søgaard og Marianne Sorth glæder sig til at byde velkommen i de nye faciliteter. Foto: Pia Haabegaard

Nye tilbud på Træningsklinikken

Udvidelse på 80 kvadratmeter byder på helt nye holdaktiviteter

Af
Af Pia Haabegaard

Hele 80 kvadratmeter mere at boltre sig på, betyder at Træningsklinikken i Kongevejs-Centret kan tilbyde adskillige nye træningsmuligheder.

Klinikken har overtaget den tidligere systue klos op af de eksisterende lokaler, og her er der nu indrettet en stor gymnastiksal med nyt udstyr og meget mere plads end i det tidligere holdlokale.

En af de nye træningsformer er TRX-hold, der starter op i november. Her træner man i instrumenter ophængt i loftet, og deltagerne bruger derved deres egen kropsvægt til at gennemføre øvelserne. Også nye ryg- og balancehold ser dagens lys, ligesom der oprettes rene herrehold i gymnastik. Samtlige hold har maksimalt 12 deltagere.

Og så klinikken også specialister i GLAD hofte-, knæ- og ryghold, som anbefales af eksperter til behandling af slidgigtgener.

Med udvidelsen breder Træningsklinikken sig nu over hele 350 kvadratmeter, der dækker over både behandlingslokaler og adskillige træningslokaler. Fire fysioterapeuter varetager individuelle behandlinger og holdundervisningerne. Klinikkens speciale er nakke-, ryg- og idrætsskader samt genoptræning.

Publiceret 10 October 2018 06:30