Mange beboere på Ringvej har sat deres underskrift på et ja til fuld genåbning af Grønnegade.

Mange beboere på Ringvej har sat deres underskrift på et ja til fuld genåbning af Grønnegade.

Samler underskrifter:

Borgere kræver genåbning af Grønnegade

Preben Carøe og Erik Hylleberg samler underskrifter for ja til fuld genåbning af Grønnegade

Af
Morten Timm

Den trafikale lukning af Grønnegade ved Isterødvej har på det seneste give fornyet debat, og nu har en af modstanderne, Preben Carøe, sammen med Erik Hylleberg, sat gang i en underskriftindsamling for at genåbnet Grønnegade.

"Vi har været i gang et par dage og har foreløbig samlet 120 underskrifter til et "Ja til en fuld genåbning af Grønnegade," oplyser Preben Carøe.

Læs også: DEBAT: Grønnegade-trafiksanering - nu med gaffatape og 20 tins CO²

De har foreløbig været rundt til husstandene på Ringvej og Bakkehusene, som et det boligområde, der påvirket af vejlukningen, og responsen hos folk har været god.

"Vi mener, at vi er nødt til at have alle de udkørselsveje, vi kan få. Og for os der bor på Ringvej og Bakkehusene koster det jo både tid og ekstra kilometer, hvilket også påvirker CO²-udledningen," siger Preben Carøe og tilføjer, at der skal køres en ekstra kilometer hver vej for at komme ud til motorvejen.

De håber at kunne nå rundt til alle de 200-300 husstande, der er i området, inden de planlægger at overbringe de mange underskrifter til borgmester Morten Slotved i løbet af fredagen.

Læs også: DEBAT: Undskyld Preben for at beskylde dig for tomme påstande

Publiceret 25 October 2018 14:07