'Hørsholm hele livet' er slogan for en ny ældrepolitik i Hørsholm Kommune.

'Hørsholm hele livet' er slogan for en ny ældrepolitik i Hørsholm Kommune.

Borgermøde: Hvordan skal det gode ældreliv i Hørsholm være?

Borgerne inviteres til at komme med input til, hvordan kommunens nye ældrepolitik skal se ud

Hørsholm skal være en god kommune at bo i - hele livet. Hørsholm Kommune har fokus på at skabe de bedst mulige betingelser for et trygt og aktivt ældreliv. For at skabe de bedste rammer blev der i marts 2018 nedsat et Ældreudvalg, som i løbet af 2018/19 skal udarbejde en ny ældrepolitik under overskriften 'Hørsholm hele livet'.

Ældreudvalget inviterer nu borgere - unge som ældre - til aktivt at medvirke i formuleringen af den nye ældrepolitik. Startskuddet sker mandag 19. november, hvor der afholdes borgermøde i Kulturhus Trommen med et spændende program, hvor alle med interesse i ældrepolitikken kan komme med input.

”Vi skal op i helikopteren og tale om drømme for fremtiden. Vi vil gerne spørge borgerne: Hvad betyder noget for dig, når dit ældreliv begynder? Hvad er dine forventninger til kommunens ældrepleje? Hvordan skaber Hørsholm Kommune de bedste rammer for en tryg og aktiv ældretilværelse? Jeg opfordrer alle med en holdning til det gode ældreliv til at deltage i borgermødet 19. november,” siger formand for Ældreudvalget, Thorkild Gruelund, i en pressemeddelelse.

gs

Program

19. november kl. 17.30-21, Kulturhus Trommen

17.30 – Fællesspisning

Velkomst og musik

Journalist Lone Kühlmann og Lars Iversen fra Ældreudvalget lægger op til debatten

Anne Dencker Bædkel fra Institut for Fremtidsforskning tager os med på en drømmerejse og giver tankevækkende bud på fremtidens ældreliv

God tid til dialog.

Tilmelding senest 14. november. Send en mail til borgermoede@horsholm.dk

Publiceret 10 November 2018 08:15